Akkuyu Nuclear A.Ş., fra det russiske konkurranseprosjektet Olimpus 2021 Kazanøyeblikket skjedde

Akkuyu Nuclear A.Ş., fra det russiske konkurranseprosjektet Olympus 2021 Kazanøyeblikket skjedde
Akkuyu Nuclear A.Ş., fra det russiske konkurranseprosjektet Olympus 2021 Kazanøyeblikket skjedde
Abonner  


Akkuyu NGS Project Management System, førsteplass i den årlige russiske konkurransen for profesjonell prosjektledelse "Project Olympus (Project Olympus) - 2021" organisert av Analytical Center under regjeringen i den russiske føderasjonen kazanvar.

Totalt ble det sendt inn 26 søknader til konkurransen i år, hvorav 283 var i kandidaturet «Prosjektstyringssystem». Deltakerne i konkurransen er store føderale og regionale selskaper.

I tillegg til hovedprisen i kategorien "Statlige institusjoner, statseide selskaper, kommersielle og offentlige institusjoner og utviklingsorganisasjoner", mottok AKKUYU NÜKLEER også priser i spesielle nominasjoner: "Project Management"-serien av selskapets Project Management System ( 2022-2026) oppfyller nasjonale og internasjonale standarder, samsvarssertifikat og "Project Risk Management" Special Award.

Konstantin Kalinin, leder av det analytiske senteret under regjeringen i den russiske føderasjonen: "De sterkeste prosjektselskapene deltar i konkurransen, som har unik erfaring med å administrere komplekse prosjekter og har stor innflytelse på utviklingen av økonomien. De viser de mest effektive prosjektstyringsverktøyene som kan implementeres på statlig nivå”, understreket han.

AKKUYU NUCLEAR INC. Daglig leder Anastasia Zoteeva: Mange ting påvirker Akkuyu NPP-prosjektstyringssystemet, inkludert å være det første atomkraftverket i Republikken Tyrkia, å være det første NPP bygget i henhold til "Build-Own-Operate"-modellen, og mange andre funksjoner. Et sterkt internasjonalt team av eksperter har blitt dannet i Akkuyu NPP-prosjektet, og denne seieren i konkurransen er resultatet av deres harde arbeid. Vi er fullt integrert i NGS livssyklusscenario i alle områder av prosjektgjennomføring. Vi tar også hensyn til de langsiktige perspektivene til prosjektet ved å sikre maksimalt nivå av byggeaktiviteter på NPP-området: forberede personellet, utvikle infrastrukturen, sikre driftsforholdene til det fremtidige kraftverket», bemerket han.

Byggingen av Tyrkias første atomkraftverk "Akkuyu" på Middelhavskysten er et av de mest omfattende strategiske prosjektene i russisk-tyrkisk samarbeid og inkluderer 4 kraftenheter med "800+" generasjons VVER-3 type russisk designede reaktorer med en total kapasitet på 1200 4 megawatt.

Akkuyu NPP-prosjektet inkluderer støtte i etableringen av det nødvendige nasjonale juridiske rammeverket for nøkkelferdig bygging av atomkraftverket av Statens atomenergibyrå "Rosatom", utvikling av kjernefysisk og nettverksinfrastruktur, løsninger innen finansiering av atomprosjekter, opplæring og omskolering av nasjonalt personell, lokalisering av produksjon.Det er et eksempel på et helhetlig tilbud. Rosatom bygger ikke bare atomkraftverk, men blir også leverandør av alt hoved- og hjelpeutstyr. NPP er bygget over hele levetiden og sikrer driften av russiske virksomheter, inkludert drivstoffsektoren, vedlikehold, modernisering og en kjede av selskaper for fremtidig avvikling av atomkraftverket. En slik prosjektordning er attraktiv for bedriftseiende land og skaper langsiktige muligheter for utvikling av den russiske atomindustrien.

av konkurransen kazanPrisutdelingen ble holdt 18. november 2021 under konferansen «Practice of Project Management Practice» i Moskva.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar