Ansikt til ansikt-trening starter i morgen etter en ukes pause

Ansikt til ansikt-trening starter i morgen etter en ukes pause
Ansikt til ansikt-trening starter i morgen etter en ukes pause
Abonner  


Skolene gjenopptar undervisningen ansikt til ansikt på mandag, etter en ukes pause. Minister Özer sa: "Nå vil vi fortsette der vi slapp med samme besluttsomhet og ved å følge alle våre helsetiltak." sa.

Skolene vil gjenoppta undervisning ansikt til ansikt på mandag, etter en ukes pause. I sin vurdering av emnet sa nasjonal utdanningsminister Mahmut Özer: «Den 6. september 2021 startet vi ansikt til ansikt undervisning på alle klassetrinn, fem dager i uken, og etter en 2,5-måneders periode, vi tok en ukes pause som var forutsett i kalenderen. Våre elever og lærere fikk mulighet til å hvile i ferieuken. Lærerne våre var i stand til å fortsette sin faglige utviklingstrening eksternt fra det digitale miljøet i løpet av denne én ukes perioden. Derfor gikk ikke lærerne våre på skolen denne uken. Nå vil vi fortsette der vi slapp med samme besluttsomhet og følge alle våre helsetiltak. I denne anledning ønsker jeg alle våre studenter en sunn og vellykket utdanningsperiode."

Mandag er kun 66 klasser stengt

Ved å uttale at klassene som var stengt på grunn av denne én uke lange ferieferien, fortsatte Özer ordene sine som følger: «Fra 22. november 2021 vil bare 850 av 66 tusen klasserom være stengt. Alle andre klasser vil fortsette med instruksjon ansikt til ansikt.»

Vaksinasjonsrate for lærere 93 %

Øzer understreket at det er en konstant økning i vaksinasjonsraten for lærere, og uttalte at andelen lærere som fikk minst to doser vaksinasjon økte til 88 %. Özer sa: "Andelen lærere som hadde minst to doser vaksinasjon den 6. august var 60 %. Det er svært viktig at denne raten har økt til 88 % per i dag. På den annen side er andelen lærere som utviklet antistoffer uten å være vaksinert rundt 5 %. Derfor er andelen lærere som har vaksinert minst to doser og har antistoffer uten vaksinen, rundt 93 %. Tatt i betraktning størrelsen på antall lærere i utdanningssystemet vårt, tilsvarer denne raten ca. 1 million 116 tusen lærere. Vår største fordel med å holde skolene våre åpne for øyeblikket er at lærerne våre er høyvaksinerte.»

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar