Arkeologisk institutt for å snakke "Arkitektur fra antikken til i dag"

Arkeologisk institutt for å snakke "Arkitektur fra antikken til i dag"
Arkeologisk institutt for å snakke "Arkitektur fra antikken til i dag"
Abonner  


Turkish Archaeology and Cultural Heritage Institute, webinarserien 'Tuesday Talks' fortsetter. Youtube Denne ukens tema for webinaret, som vil bli sendt direkte på kanalen, er "Arkitektur i eldgamle tider og dens refleksjoner i moderne arkitektur"...

Det tyrkiske arkeologi- og kulturarvinstituttet, som ble etablert i samarbeid med det tyrkiske departementet for kultur og turisme og Gaziantep Metropolitan Municipality og med støtte fra Den europeiske union, inviterer alle til den dype og fargerike arkeologiens verden med sine "tirsdagssamtaler" webinar (nettbasert seminar) serie.

Bevissthet om fremme av arkeologi og vern av kulturarv kazaninstituttet, åpent for alle, for å Youtube I arrangementet, som sendes direkte på TV-kanalen, tirsdag 30. november kl 20.00:XNUMX, vil temaet 'Arkitektur i eldgamle tider og dens refleksjoner i moderne arkitektur' bli diskutert.

Et av de ledende navnene i arkeologiens verden, prof. Dr. Nevzat Çevik vil moderere programmet, prof. Dr. Turgut Saner og prof. Dr. Orhan Bingöl er gjest.

Etter å ha understreket at instituttprosjektet er utført med arbeidet til 430 kultur-, kunst- og vitenskapsmenn fra Tyrkia og Europa, sa kultur- og turismeministerrådgiver Hakan Tanrıöver: "Vi beskytter alle sammen vår historie, som kanskje er den viktigste komponenten i vår nasjonale kultur, gjennom webinarer. Vi tar et skritt mot å oppnå det. Vårt mål er å nå alle deler av samfunnet vårt; Å skape et "kreativt senter" ved å bringe sammen europeiske og tyrkiske kunstnere, kultur og vitenskapsmenn," sa han.

'Tuesday Talks' var forberedt for å nå publikum i alle aldre og fra alle samfunnslag med sine ekspertgjester og fargerike innhold. Hâle Ural, kulturkontaktpunktets koordinator for EU og utenriksrelasjoner i departementet for kultur og turisme, sa følgende om arrangementet, som ble moderert av akademikere som spiller en aktiv rolle i studiene til instituttet: "Vi er fornøyde å kunne levere programmet vårt, som samler ekspertgjester med kvalitetsinnhold, til alle verdenshjørner ved å benytte seg av digitale muligheter. Tuesday Talks, akkumulering av verden av vitenskap, en fornøyelig sohbet Det vil gjøre det til en kulturtjeneste som alle kan ha nytte av i sitt miljø og med fargerike temaer.»

'Tuesday Talks' vil bli holdt hver tirsdag kl. 18 frem til 20.00. januar på det tyrkiske arkeologi- og kulturarvinstituttet. Youtube vil bli sendt direkte.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar