Baja Cup-spenning i Bolu-fjellene

Baja Cup-spenning i Bolu-fjellene
Baja Cup-spenning i Bolu-fjellene
Abonner  


Det tredje løpet av Bitci.com 2021 Baja Cup, organisert av det tyrkiske bilsportforbundet (TOSFED), arrangeres i Bolu 03.-05. desember. Bolu Nature Sports and Offroad Club (BOLOFF) organisasjon starter fredag ​​03. desember kl 15:00 med en seremoniell start foran Historisk Bolu guvernørkontor.

Sportsfans vil ha sjansen til å se en kamp der gleden av å se og den høye dosen av spenning topper seg ved Baja Bolu-organisasjonen, der Tyrkias by Bolu, som har en sjelden skjønnhet når det gjelder natur og turisme, og opplevelsen av bilsport som dateres tilbake til mange år, møt den mest populære offroad-grenen de siste årene, baja.

Ca 300 km. Dette utfordrende løpet, der spesialetappen skal kjøres, starter fra Demirciler Village lørdag 04. desember kl. 10.30 og vil nå Aladağlar med Moonsports spesialetappe. Etter det vil Moonsport spesialetappen, som ligger mellom Demirciler og Aladağ, passeres for andre gang, og den første dagen vil bli fullført. Organisasjonen starter ved Çakmaklar søndag 05. desember og avsluttes med prisutdelingen som holdes kl. 14 i Esas 17.00 Burda AVM Hawaii møtehall, etter at spesialetappen på 14 Burda er passert.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar