Baja Kirmasti Fantastisk

Bitci.com avsluttet med ledelsen av Baja Kirmasti Mert Becce-Sertaç Tatar-teamet, det andre løpet av 2021 TOSFED Baja Cup. Organisert av Bursa Alternative Sports Club (BASK) med bidrag fra Bursa Metropolitan Municipality, startet organisasjonen med den seremonielle starten som ble holdt i Hüdavendigar bypark lørdag 13. november. Løpet, der 20 kjøretøy og 40 idrettsutøvere konkurrerte i to dager på den 422,30 kilometer lange banen mellom Uluabat og Sincansarnıç, ble avsluttet med prisutdelingen som ble holdt foran det høye Bursa Hotel søndag 14. november.

I løpet der lagene som konkurrerte med Suzuki Vitara dannet de 3 første trinnene på pallen, ble laget til Tolga Yılmaz-Ejder Tekin Erişti nummer to, mens Murat Kamil Altun-Tuvana Sayar tok tredjeplassen. Mens TH1-klassen også resulterte i denne rangeringen, i TH2-klassen rangerte İlyas Sönmez-Bozkır Pelister først, Salih Çarşantürk-Mehmet Yıldırım ble nummer to, og Bantboru Offroad Teams Batuhan Korkut-Mert Tepe kom på tredjeplass. I SSV-klassen tok İsrafil Akyüz-Timur Sancak førsteplassen, mens Ertan Nacaroğlu-Onur Sırımoğlu fra Bitci Racing Team kom på andreplass, og Eylem Tekin-Ali Saim Tekin kom på tredjeplass.

Den tredje etappen av Bitci.com 4 TOSFED Baja Cup, som består av totalt 2021 løp, arrangeres 04.-05. desember av Bolu Outdoor Sports and Offroad Club, hvis korte navn er BOLOFF.