Balçova taubaneanlegg var vert for små besøkende

Balçova taubaneanlegg var vert for små besøkende
Balçova taubaneanlegg var vert for små besøkende
Abonner  


Izmir Metropolitan Municipality Cable Car Facilities, som er et av de viktige turistsentrene i byen med utsikt over både bukten og demningen, har blitt et hyppig reisemål for barn på ferie. Taubaneanleggene, som tiltrekker seg stor oppmerksomhet fra folket i Izmir og gjestene fra utenfor byen, tilbyr en uforglemmelig dag til de besøkende med sin unike natur og natur.

Taubaneanleggene som drives av Izmir Metropolitan Municipality i Balçova ble et av de mest populære sightseeingstedene for de besøkende. Ved å benytte anledningen til en ukes ferie, gikk folket i Izmir og gjestene fra utenfor byen på taubanegondolen og dro opp til Dede-fjellet. Han så på İzmir og Balçova-demningen fra utsiktsterrassen. Barn var favorittgjestene på taubaneanleggene.

Utsikten er fantastisk

Ege Bostaş, som uttalte at han har besøkt taubaneanleggene siden han var barn, sa: "Jeg elsker dette stedet veldig mye. Det er omgitt av natur og har mange steder å besøke. Jeg har det veldig bra her. Det er til og med en liten babypark. Du ser en fantastisk utsikt, spesielt når du går opp hit med gondol."

Elif Şevval Başbal og Berrin Alisir sa at de kom til Izmir fra Fethiye for en ferie, «Det er et vakkert sted. Vi hadde aldri tatt taubanen i Fethiye før. Det har vært en veldig god opplevelse for oss, sier han.

et uforglemmelig øyeblikk

Nazlı Başel, som sa at hun kom til İzmir ved å benytte anledningen til å ta en ferie fra Istanbul, sa: "Taubaneanlegget er et veldig vakkert sted. Det er mye grønt, og jeg likte det veldig godt. Det får meg til å føle at jeg flyr, jeg har aldri syklet før," sa han.
Achilles Tepeli, som besøkte for første gang sammen med sin bror, uttalte at han likte taubaneanlegget veldig godt og sa: «Det var et minne jeg kan fortelle vennene mine. Jeg kommer gjerne igjen." Nil Lazoğlu, som går i tredje klasse, sa: «Jeg besøkte taubaneanlegget for andre gang. "Jeg elsker å kjøre gondol," sa han.

4 topper i minutter

Taubanen, som drives av selskapet İzmir Metropolitan Municipality İZULAŞ, stiger opp til Balçova Dede-fjellet, som er 4 meter høyt, på omtrent 432 minutter, og gir feriegjester muligheten til å se İzmir fra et annet perspektiv. Besøkende, som har sjansen til å se İzmir panoramisk i løpet av 810-meterslinjen, kan dra nytte av fasilitetene og rekreasjonsområdet ved å gå i en unik natur på toppen, i det grønne av furutrær, i ren luft. I rekreasjonsområdet er det 5 kafeteriaer som drives av Grand Plaza A.Ş., et selskap fra Izmir Metropolitan Municipality, og et kjøtthus med kontrollert grilltjeneste.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar