Limited Edition Skywell ET5 selges som NFT

Limited Edition Skywell ET5 selges som NFT
Limited Edition Skywell ET5 selges som NFT
Abonner  


Ulu Motor, som er et av Ulubaşlar Group-selskapene, samler forbrukerne til en ny førsteplass med SKYWELL, det nye 8 % elbilmerket som raskt kommer inn på det tyrkiske markedet. Merket, som har klart å gjøre seg bemerket med sin 150-årige 100 tusen km batterigaranti, service og mobilapplikasjonsintegrasjon som vil komme til sine kunder, og som har mottatt mer enn 5 forhåndsbestillinger før kjøretøyene kommer inn Tyrkia, har laget et begrenset antall kjøretøy digital kunst med 'Unique digital asset' NFT. gjør det til sitt arbeid. Med denne transaksjonen, som vil være den første i Tyrkia, vil det begrensede antallet SKYWELL ETXNUMX som vil bli solgt i vårt land bli unikt og ha en samlingsverdi. kazanvil verke. På denne måten vil den bli en bil hvis verdi øker dag for dag uansett hvor den stopper.

Mahmut Ulubaş, administrerende direktør i SKYWELL Tyrkia, sa: "Vi sikter mye mer enn å selge kjøretøy til våre forbrukere. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve fortreffelighet med en ende-til-ende-tjeneste. Vi demonstrerer dette med vår ettersalgsservice hjemme, vår 8-års og 150 tusen km batterigaranti, som tilbys for første gang i Tyrkia, og vårt mobilapplikasjonssystem. Nå gjør vi et begrenset antall av kjøretøyene våre "spesielle" og "unike" ved å integrere NFT, som nettopp har begynt å vokse selv i verden, i kjøretøyene våre. På denne måten blir SKYWELL-modeller en modell som vil ta sin plass i garasjene til samlere.»

Ulu Motor, bilselskapet til Ulubaşlar Group, som opererer i bilindustrien, informatikk, konstruksjon, eiendom og turisme og feirer 50-årsjubileum i år, fortsetter å presentere de første til det tyrkiske markedet som distributør av det elektriske kjøretøyet. merke SKYWELL. Ulu Motor, som begynte å tilby SKYWELLs 5 % elektriske modell ETXNUMX, for salg i Tyrkia fra og med november, klarte å gjøre seg bemerket med sin forhåndssalgssuksess før kjøretøyene landet i landet vårt. Nå kroner den denne grafikken med NFT-teknologi.

"Unike digitale eiendeler"

Ved å tilby en innovasjon i kjøretøyene det bringer til det tyrkiske markedet med en batterigaranti på 8 år og 150 tusen kilometer, bryter merket ny mark og tilbyr et begrenset antall kjøretøy for salg som den 'Unike digitale ressursen' NFT, den nye favoritten av kryptoinvestorer. SKYWELL Tyrkias administrerende direktør Mahmut Ulubaş sa: "Vi har som mål å gjøre mye mer enn bare å selge kjøretøy til våre forbrukere. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve fortreffelighet med en tjeneste fra A til Å. Vi demonstrerer dette med vår ettersalgsservice hjemme, vår 8-års og 150 tusen km batterigaranti, som tilbys for første gang i Tyrkia, og vårt mobilapplikasjonssystem. Nå gjør vi vårt begrensede antall kjøretøy 'spesielle' og 'unike' ved å integrere NFT, som nettopp har begynt å vokse selv i verden, i kjøretøyene våre.»

"Hvert verktøy er som et fingeravtrykk"

Ved å understreke at kunder som kjøper SKYWELL-modeller vil være sikker på å kjøpe et spesielt kjøretøy for dem, sa SKYWELL Tyrkia-sjef Mahmut Ulubaş: "Ingen to NFT-er er like, og denne unikheten verdsetter dem. NFT er akkurat som folks fingeravtrykk, hver unike, unike og unike i verden. Dette gjør hver av de spesielle SKYWELL-modellene som tilbys for salg som NFT til et unikt samleobjekt.»

Hva er NFT?

I motsetning til neste generasjons investeringsinstrumenter som valuta, aksjer, edle metaller eller bitcoin, som er foranderlige eiendeler, kalles 'unike', uforanderlige eiendeler NFT-er. Disse (Non Fungable Token) NFT-ene, som hver er unike, er også kjent som den digitale verdensrefleksjonen av fysiske elementer kjent som samleobjekter i vår verden. NFT-er er digitale sertifikater knyttet til unike digitale eiendeler som lagres på en blokkjede for å bekrefte deres autentisitet og tillate mottakere å bekrefte eierskap. Med denne funksjonen skiller den seg fra alle andre fysiske eller digitale valutaer eller verdikonsepter.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar