BTSO MESYEB Hevet omfanget av okkupasjonen til 104

BTSO MESYEB Hevet omfanget av okkupasjonen til 104
BTSO MESYEB Hevet omfanget av okkupasjonen til 104
Abonner  


BTSO Vocational Qualification Examination and Sertifiseringssenter MESYEB, som opererer under taket til Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) og sertifiserer nesten 5 tusen ansatte over hele Tyrkia, spesielt i Bursa, i løpet av de siste 80 årene, utvidet omfanget og økte det profesjonelle kompetanseprøve og sertifiseringsmyndighet til 84. Han hevet 104 til yrket.

BTSO, senteret for produksjon, industri, sysselsetting og eksportorienterte prosjekter for Bursa forretningsverden, er i Bursa. kazanArbeidet fortsetter hos MESYEB, som han påtok seg. BTSO MESYEB, som er en modell for kamre og varebørser i Tyrkia når det gjelder yrkesfaglig kvalifikasjon, tilbyr eksamens- og sertifiseringstjenester ikke bare i Bursa, men også over hele Tyrkia, samtidig som det gir et betydelig bidrag til å øke kvalifikasjonsnivået til sine ansatte. MESYEB, som opererer i ulike sektorer og yrker i tråd med kravene fra næringslivet, øker antallet yrker den er autorisert hver dag.

20 FLERE YRKES LAGT TIL

Senteret har eksamens- og sertifiseringsmyndighet i totalt 84 yrker innen bil, metall, bygg, energi, tekstil, heis, kjemi-plast, logistikk, elektro-elektronikk og personlige tjenester. BTSO MESYEB har fullført søknadsprosessen for å utvide omfanget for autorisasjon i 20 nye yrker, spesielt i gruvesektoren. Senteret, som har bestått TÜRKAK- og VQA-revisjoner, kan nå tilby yrkeskompetansebevistjenester i 104 yrker.

TRANSPORT- OG GRUVE-SEKTORENE EKSISTERER NÅ

BTSO MESYEB, som har lykkes i å få nesten 2016 tusen ansatte til å ha fagbrev siden mai 80, har lagt til fagene gruvedrift, transport-logistikk og kommunikasjon. Undersøkelsen og sertifiseringen av knuse- og sikteanleggsoperatøren, marmornatursteinbryteren, marmor-natursteinsproduksjonspersonalet og underjordisk forberedelsesarbeider i gruvesektoren kan nå gjøres hos MESYEB. I tråd med kravene fra representantene for transport-, logistikk- og kommunikasjonssektoren, vil også Industrial Transporter-eksamen og sertifisering, som hovedsakelig gjelder gaffeltruck-, bergings- og palletruckarbeidere ansatt i industrianlegg, avholdes ved MESYEB.

ANTALL PROFESJONER ØKT I TEKSTIL- OG ELEKTRISK-ELEKTRONISKE SEKTORER

Innenfor omfangsutvidelsesstudiene ble det også lagt til nye yrker til elektro - elektronikk og tekstilsektoren. BTSO MESYEB begynte å utføre undersøkelsen og sertifiseringen av elektriske installatører og elektromekaniske montører i den elektriske elektroniksektoren. Innen tekstilsektoren har veftstrikkeoperatør, trykkerioperatør, bredst, renningsoperatør, renningsstrikkeoperatør, veveoperatør, kompletteringsoperatør og inntrekkingsoperatør myndighet til å undersøke og sertifisere.

BTSO MESYEB BLI ET NASJONALT MERKEVARE

BTSOs styreleder İbrahim Burkay sa at BTSO MESYEB, som ble tatt i bruk i 2014 i Bursa, lokomotivbyen i den tyrkiske økonomien, har som mål å bringe kvalifisert arbeidsstyrke og arbeidssikkerhet til internasjonale standarder. President Burkay sa at MESYEB klarte å bli et forbilde ikke bare i Bursa, men også i Tyrkia på kort tid, "BTSO MESYEB, som øker kompetansen til våre ansatte og sertifiserer deres ekspertise, og støtter målene til våre selskaper til å ha et større å si i den globale økonomien, vil yte sine tjenester i Tyrkia i løpet av kort tid. Han bar det over hele landet.» sa.

"MESYEB GIR MULIGHETER TIL FORRETNINGSVERDEN"

President Burkay uttalte at BTSO MESYEB, som også er autorisert av TÜRKAK og MYK, alltid prioriterer kravene fra sektorene i konstruksjonen av sine aktivitetsfelt: "Vi øker vårt profesjonsområde i tråd med kravene til våre sektorer. I tillegg til de feltene hvor fagbrevet er obligatorisk, tilbyr MESYEB viktige muligheter for våre sektorer og bedrifter som forbereder seg på nye standarder sammen med sine ansatte. Vi tilbyr også våre selskaper muligheten til å utføre sertifisering i egne virksomheter uten å forstyrre virksomheten deres. Staten vår har også viktige insentiver på dette punktet. Med siste forskrift har vi inkludert nye yrker i 4 ulike sektorer. Nå står MESYEB sterkere med våre nye sektorer og yrker. Jeg inviterer alle våre ansatte og virksomheter til å dra nytte av tjenestene vi tilbyr på BTSO MESYEB, der vi har som mål å både forbedre kvaliteten på våre ansatte og skape solide grunnlag for helse og sikkerhet på arbeidsplassen.»

Detaljert informasjon om BTSO MESYEBs aktiviteter og tjenesteområder kan også nås på nettsiden med utvidelsen btsomesyeb.com.tr.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar