Bursa Uludag taubane gratis for lærere i 1 uke

Bursa Uludag taubane gratis for lærere i 1 uke
Bursa Uludag taubane gratis for lærere i 1 uke
Abonner  


Bursa Teleferik AŞ, som tilbyr alternativ transport mellom Uludağ og sentrum, kunngjorde at på grunn av "24. november lærernes dag", vil gratis tjeneste bli gitt til lærere og en student som vil følge med dem i løpet av mandag 22. november - søndag , 28. november.

Bursa Teleferik A.S. Uttalelse fra operasjonsleder Erdal Ey;

Først og fremst ønsker vi nok en gang Guds nåde til alle våre lærere som har gått bort, spesielt vår hovedlærer, store leder Mustafa Kemal Atatürk, og vi ønsker våre lærere som fortsetter livet sunne, fulle av suksess og langt liv. Vi feirer den 24. november lærerdagen for alle våre lærere.

Bursa taubane vil være gratis for alle våre lærere og en student som vil følge dem i løpet av lærerdagens uke. Gratis service vil bli gitt til lærere og en elev som vil følge dem i løpet av mandag 22. november - søndag 28. november. For at våre lærere skal ha nytte av denne tjenesten, vil det være obligatorisk å fremvise lærerens ID.

Vennlig hilsen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar