Castrol Ford Team Tyrkia er ett skritt nærmere 2021 "Brands Championship"

Tilbake fra den europeiske rallycupfinalen med "Youth" og "Two Wheel Drive"-mesterskapet forrige uke, fullførte Castrol Ford Team Turkey det 13. Kocaeli-rallyet, den 14. etappen av Shell Helix 2021 Turkey Rally Championship som ble avholdt 5.-38. november fullført.

De unge sjåførene til Castrol Ford Team Turkey satte sitt preg på det 38. Kocaeli-rallyet; Ümit Can Özdemir vant løpet i den generelle klassifiseringen, mens Emre Hasbay la konkurrentene bak seg i "Youth"-kategorien og nådde 2021-mesterskapet. Med denne viktige suksessen avsluttet Castrol Ford Team Turkey Kocaeli-rallyet ved å vinne det første av mesterskapene det var målrettet mot i 2021.

Det 5. Kocaeli-rallyet, den 38. etappen av Shell Helix Turkey Rally Championship, ble arrangert i Kocaeli mellom 13.-14. november i år. I det 1970. Kocaeli-rallyet, som først ble arrangert i 38 og regnet som en av de viktigste etappene i det tyrkiske rallymesterskapet, tilbakela totalt 2 kilometer, hvorav 7 kilometer var spesialetapper, totalt 102,54 kilometer i 304,06 etapper. , om XNUMX dager, på grusveien.

Castrol Ford Team Tyrkias unge piloter Emre Hasbay og Ali Türkkan startet dette rallyet på de to første plassene i mesterskapet i både "2-hjulsdrift" og "Ungdom". Castrol Ford Team Tyrkias unge pilot Emre Hasbay og hans andrepilot Burak Erdener i høytempoløpet '2-wheel drive' og 'Youths' kom til toppen med en fantastisk ytelse ved rattet på Ford Fiesta R2T, med en løp som gjenstår til slutten av sesongen, som laget i 2-sesongen. garantert å vinne "Turkey Rally Young Drivers Championship", som er et av mesterskapene som har som mål å vinnes.

Emre Hasbay, som ble valgt ut fra pilotutvalget organisert av Castrol Ford Team Turkey i 2019 for å støtte unge og talentfulle piloter i rallysport under navnet "Drive to the Future" og fortsatte sin karriere med denne flaksen, vant sitt første mesterskap ved å bevise hans talent og stabilitet.

Mens duoen Emre Hasbay og Burak Erdener ble plassert på toppen, fulgte Ali Türkkan og hans co-driver Aras Dinçer, som vant European Rally Cup i «Youth»-klassen til Tyrkia i forrige uke, og vant andreplassen i klassen "Unge piloter". Ümit Can Özdemir og hans co-driver Batuhan Memişyazıcı, som satte seg bak rattet på den firehjulsdrevne Fiesta R5 for første gang i Castrol Ford Team Tyrkia i år, vant sine første løpsseiere i karrieren i det tyrkiske rallymesterskapet og fullførte det 38. Kocaeli-rallyet som vinneren av "Generell klassifisering". Castrol Ford Team Tyrkia-piloter viste at de er en av de sterkeste kandidatene til de neste løpene og mesterskapet i år og for de kommende årene, ved å øke hastigheten hver etappe i jordetappene i Kocaeli Rally.

Unge piloter i 20-årene dominerte det tyrkiske ungdomsmesterskapet

De unge og lovende pilotene til Castrol Ford Team Turkey, som fikk en vellykket start på dette året, satte sitt preg på Turkey Rally Young Drivers Championship. I det tyrkiske ungdomsmesterskapet tok Emre Hasbay 1. plassen med sin Ford Fiesta R2T-bil, og Ali Türkkan tok 2. plassen med sin Ford Fiesta Rally4-bil. Fords internasjonale prisbelønte motor 2 EcoBoost brukes i Ford Fiesta R4T og Ford Fiesta Rally1,0 kjøretøyer. I Ford Fiesta Rally4 brukes derimot 1.0 EcoBoost-motor utviklet for rally med 210 HK.

Castrol Ford Team Tyrkia er ett løp unna sitt 15. mesterskap

Castrol Ford Team, som kjørte mer enn 20 biler samtidig i det tyrkiske rallymesterskapet, fortsetter å støtte infrastrukturen til rallysport i Tyrkia. Ford, som er det mest foretrukne bilmerket i mesterskapet, skiller seg ut med sin ytelse og holdbarhet. Castrol Ford Team Turkey, som har ledet det tyrkiske rallymerkemesterskapet siden begynnelsen av sesongen, tar faste steg mot sitt 15. mesterskap i år. Castrol Ford Team Turkey, som vant 38 Turkey Rally Young Drivers Championship i det 2021. Kocaeli Rallyet, har som mål å frakte 2021 Turkey Rally Brands Championship og 2021 Turkey Rally Two-Wheel Drive Championship til sitt museum på slutten av sesongen.