EGİAD På vei til en bærekraftig økonomi

EGİAD På vei til en bærekraftig økonomi
EGİAD På vei til en bærekraftig økonomi
Abonner  


Begrepet bærekraft har blitt et viktig konsept for virksomheter i dagens verden hvor globaliseringen øker. I dagens verden er ikke foretakenes konkurransemuligheter begrenset til varene og tjenestene de produserer, bedriftenes ytelse blir ikke bare evaluert i henhold til økonomiske kriterier, men også kriteriene for deres ansvar overfor miljøet og samfunnet. Utviklingen i denne retningen har gjort virksomheter til en posisjon som er følsom for miljømessige og sosiale problemer. Innenfor denne rammen, innenfor rammen av tilnærmingen til sirkulær økonomi, har noen ikke-statlige organisasjoner og foreninger iverksatt tiltak på grunn av miljøbevissthet og krympende råvarerestriksjoner. Målet er å gjøre disse to konseptene til fokuspunktet for virksomheter, EGİAD Aegean Young Businessmen Association åpnet også problemet for evaluering med et webinar for medlemmene.

EGİAD medlemmer kom sammen på webinaret "Global Commodity Trade Cycle and Sustainability". Velkommen til HC Trading, handelsgrenen til Heidelberg Cement Group som leverer bulkmaterialer til byggeindustrien til kunder over hele verden EGİADdiskuterte temaene bærekraftig økonomi med et globalt selskap.

Det var en intens deltakelse på møtet, som ble holdt med presentasjonen av HC Trading Senior Trade Manager F. Mert Karcı. Taler ved åpningen av webinaret EGİAD Alp Avni Yelkenbiçer, styreleder, sa at under dagens skiftende og intense konkurranseforhold er det avgjørende at selskapets aktiviteter er forenlige med målet om selskapets bærekraft.

Yelkenbiçer minnet om at bærekraftig utvikling og moderne økonomisk utvikling prøver å finne løsninger på problemer som klimakrise og økologisk ødeleggelse, sosial ulikhet, overgangsproblemer mellom generasjoner, uttalte Yelkenbiçer at selskaper også bidro til dannelsen av disse problemene og sa: "Det viktige er at de oppstår som et resultat av både interne og eksterne faktorer. Det er å bestemme og gjennomføre tiltakene som skal iverksettes for å løse disse problemene.

Yelkenbiçer understreket at de eneste økonomiske forventningene fra fortiden ble erstattet av sosiale forventninger, og sa: "Faktisk har ikke forventninger basert på økonomisk og kommersiell fortjeneste forsvunnet fullstendig; Bedrifter med sosialt innhold, som beskytter og observerer miljøet og sosiale verdier, og bruker praksiser med høy ansvarsfølelse; Sjansene for konkurranse i den nye ordren har økt," sa han.

Yelkenbiçer påpekte at det vil være mulig å forlenge levetiden til bedrifter takket være inkorporeringen av bærekraft i bedrifter som kultur, og dette vil gjenspeiles i landets økonomi som en økende bærekraft, fortsatte Yelkenbiçer sine ord som følger: "Dette bedriften kultur er; Bedriftsinformasjonsstyring og -overføring, bedriftslæring, bedriftsverdi, bedriftsborgerskap, bedriftens omdømme, bedriftens samfunnsansvar, blir evaluert sammen med underkomponentene til bedriftens bærekraft. kazanvil være en akseptabel verdi. Når samarbeidet mellom bedrifter og frivillige organisasjoner i deres nære kretser fungerer godt, vil man oppnå optimal effektivitet i bruken av alle ressurser.»

HC Trading Senior Trade Manager F. Mert Karcı understreket viktigheten av resirkulering ved å snakke om forbedringsarbeidene i sementsektoren, spesielt når det gjelder karbonutslipp. Karcı understreket at bruken av alternativ energi har økt nylig i sementsektoren, som krever intensiv energibruk, delte Karcı at implementeringen av FNs bærekraftsmål, både på individnivå og på nivå med selskaper og stater, er nøkkelen. til grønn transformasjon.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar