Emirates øker kapasiteten med hyppige flyvninger til Australia

Emirates øker kapasiteten med hyppige flyvninger til Australia
Emirates øker kapasiteten med hyppige flyvninger til Australia
Abonner  


Flyselskapet tilbyr omtrent 777 % ekstra flykapasitet for å møte den raskt økende etterspørselen på daglige flyvninger til Sydney, som det for tiden opererer med Boeing 300-1ER og vil operere med sine ikoniske A380-fly fra 50. desember.

Emirates tilbyr fullkapasitetsflyvninger til Sydney og Melbourne for sine vaksinerte og ikke-karantenepassasjerer. Emirates vil også bidra til å styrke Australias reiselivsnæring med gjenåpning av grenser

Da Australia gjenåpnet sine grenser for internasjonale passasjerer i november, ønsket Emirates denne utviklingen velkommen og økte sine flyvninger til landet for å møte de raskt økende reisebehovene til og fra Australia. Med den målrettede vaksinasjonsraten nådd i New South Wales og nærmer seg målet i Victoria, vil begge stater tillate sine innbyggere å returnere til Australia uten behov for karantene.

Med lempelsen av reiserestriksjonene har Emirates økt frekvensen på EK414/415-flyvninger mellom Dubai og Sydney og startet daglige flyvninger med Boeing 777-300ER-fly. Flight EK408/409 til Melbourne går fire ganger i uken, og antall flyreiser kan økes på forespørsel.

En annen positiv utvikling som viser at den australske reisebransjen er på vei mot bedring, er at Sydney og Melbourne-flyvninger opererer med full kapasitet, med totalt 354 passasjerer fra alle billettklasser. For første gang siden begynnelsen av pandemien har australske statsborgere, fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, enten de reiser til andre land i verden for å feriere eller besøke familie eller venner, mottatt en Australian Medical Products Administration (TGA) godkjent De har nå muligheten til å reise tilbake til disse to destinasjonene uten noen restriksjoner, forutsatt at de har covid-19-vaksinen.

Fra 1. desember vil Emirates sitt flaggskip A380-fly også returnere til australske himmelstrøk for daglige flyvninger på ruten Dubai-Sydney. Dette passasjer-favorittflyet vil tjene med totalt 76 seter, inkludert 14 Business Class og 426 First Class seter i premium kabiner, samt 516 seter i Economy Class.

I en kommentar til flyselskapets utvidelse av sine australske operasjoner, sa Barry Brown, Emirates VP i Australia-Asia: «Vi er glade for å begynne å betjene australiere på nytt med flykapasiteten og frekvensen de fortjener. Vi tror passasjerene våre også setter pris på normaliseringstrinnene, som for vaksinerte passasjerer som ønsker å returnere til hjemmet sitt i Australia, betyr dette at de nå kan reise uten kapasitetsbegrensninger og kunne gjenforenes med familiene sine tidligere uten å måtte gå i karantene etter lander i New South Wales eller Victoria.

I tillegg har australiere begynt å legge planer for sine utenlandsferier og reiser fra og med 1. november. Denne utviklingen betyr selvfølgelig også gode nyheter for oss. Vi er klare til å betjene våre passasjerer som har tilgang til nettverket vårt som dekker 120 forskjellige destinasjoner gjennom vårt nav i Dubai, noe som vil være veldig praktisk for våre passasjerer som vurderer å stoppe i Dubai for å oppleve skjønnheten til Expo 2020 Dubai.»

Passasjerer kan bestille flyreiser ved å besøke emirates.com.tr eller gjennom deres foretrukne reisebyrå. Passasjerer som ønsker å lære om innreisekrav til Australia, COVID-19-testkrav før reisen og obligatoriske dokumenter kan se reisekravsiden på emirates.com.tr. Passasjerer anbefales på det sterkeste å sjekke gjeldende reisekrav før de bestiller en flyreise, som kan endres av den australske regjeringen og statlige myndigheter.

Brown fortsatte sin tale:

«Vi vil gjerne takke våre passasjerer som har vist sin lojalitet til oss i en tid da vi har kjempet for å overvinne utfordringene siden begynnelsen av pandemien. Vi er mer knyttet til Australia enn noen gang før og er spesielt glade for å legge Sydney til våre stadig mer populære destinasjoner som betjenes av våre A380-fly. Passasjerene våre setter pris på den romslige designen og fasilitetene til flaggskipet vårt A380-fly. Fra desember og utover vil de ha muligheten til å reise med disse ekstraordinære flyene på deres Sydney-flyvninger også.»

Passasjerer i premiumklasse kan slappe av og spise før flyturen i gratis lounger i Dubai og på utvalgte destinasjoner i nettverket, samt dra nytte av vår sjåførdrevne tjeneste på fire destinasjoner i Australia, Dubai og i hele nettverket før og etter flyturen . Du kan se disse stedene her. First Class-passasjerer kan nyte flyselskapsspesifikke opplevelser som Shower & SpaSpa under flyreisene, mens First Class- og Business Class-passasjerer kan nyte Onboard Lounge.

Emirates og Quantas-passasjerer har tilgang til et omfattende flynettverk takket være flypartnerskapet mellom de to flyselskapene. Emirates-passasjerer har tilgang til 120 destinasjoner i Australia i tillegg til de 55 destinasjonene Emirates flyr til, mens Quantas-passasjerer kan nå Dubai og 50 byer i Europa, Sentral-Asia og Nord-Afrika med Emirates.

Emirates' flyvninger til Brisbane og Perth vil fortsette med kapasitetsbegrensninger som er pålagt av regjeringen. Alle passasjerer som reiser til disse destinasjonene vil være underlagt en obligatorisk 14-dagers karantene inntil reiserestriksjonene i Queensland og Vest-Australia er lempet på.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar