Energilager er åpnet

Energilager er åpnet
Energilager er åpnet
Abonner  


Merus Power Turkey Sales Manager, Elvan Aygün, forklarte fordelene med energilagringssystemene som skal installeres i henhold til den publiserte spesifikasjonen, og understreket viktigheten av at selskapet som skal levere tjenesten er tilstrekkelig.

Merus Power Tyrkia salgssjef Elvan Aygün, som ga informasjon om den tekniske spesifikasjonen publisert av TEİAŞ om tilkobling av elektrisitetslagre til nettet, uttalte at utviklingen av energilagringssystemer er svært viktig når det gjelder å bane vei for fornybare energikilder og forkorte amortiseringsperioden for investeringene.

VIKTIGHETEN AV ENERGILAGRINGSSYSTEMER ØKTE

Elvan Aygün, som ga informasjon om de tekniske kriteriene publisert om å koble elektrisitetslagringsanlegg til nettet utarbeidet av TEİAŞ; "Som du vet, øker energilagringssystemer i betydning dag for dag i verden og blir et viktig element i å gi systemfleksibilitet. Det er svært gledelig å få publisert en slik forskrift på dette feltet i vårt land. To av de slående punktene blant disse kriteriene er plikten til å oppfylle grensene satt for energikvalitetsproblemer og områdene som skal betjenes. Energikvalitetsproblemer forårsaker mange direkte eller indirekte tap. Å bruke disse problemene i forebyggende formål vil ha positive økonomiske effekter både for overførings- og distribusjonsselskaper og for sluttbrukeren. Hvis vi ser på områdene hvor energilagringssystemer vil tjene; Det er opplyst at det vil bli brukt for å sikre fleksibilitet i frekvenskontrollmarkedet, for å forhindre de plagsomme situasjonene i prosessen med å re-idriftsette de inaktive systemene eller virksomhetene som avbryter produksjonen, for ikke å påvirke nettet, og mange punkter som f.eks. som systemkapasiteter, tilkoblingstyper og overvåking ble nevnt.

YTTERLIGERE INNTEKTSDØRER ÅPNES FOR VIRKSOMHETER

Evaluere energilagringssystemene med tanke på bidragene de vil gi til nettet og virksomhetene med energilagringssystemer; «Den grunnleggende forventningen til det elektriske kraftsystemet er; Det er økonomisk, høy kvalitet, pålitelig og kontinuerlig. Hvis vi undersøker bidragene det vil gi til nettet, kan det tenkes at for det første vil nettoperatørene avlastes for å sikre systemets pålitelighet og fleksibilitet. Effektive løsninger kan oppnås for situasjoner som påvirker påliteligheten, for eksempel å balansere tilbud og etterspørsel og forebygge problemene forårsaket av toppforhold. Det kan tenkes at dette er et av målene til TEİAŞ med de spesifiserte kapasitetsmengdene. På den annen side, for ESS-er installert i bedrifter, sparing fra ekstra inntekter og ekstra tapskostnader som oppstår som følge av problemer med energikvaliteten eller, når en ESS integrert med produksjonen vurderes, de tilfellene hvor den produserte energien kan lagres for innenlands behov eller selges til rutenettet kan vises som positive effekter. Med andre ord kan vi si at med disse tekniske kriteriene går vi inn i en periode hvor ytterligere inntektsdører vil åpnes for bedrifter og nettoperatører vil avlastes når det gjelder pålitelighet og fleksibilitet.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar