Mitsubishi Electric: Enheter i hjemmene vil kunne kommunisere med hverandre

Mitsubishi Electric: Enheter i hjemmene vil kunne kommunisere med hverandre
Mitsubishi Electric: Enheter i hjemmene vil kunne kommunisere med hverandre
Abonner  


Teknologigiganten Mitsubishi Electric deltok i det andre International Digital Industry Applications and Digital Transformation Management Symposium 2 organisert av Innopark Konya Technology Development Zone. Mitsubishi Electric Factory Automation Systems Product Management and Marketing Unit Manager Tolga Bizel, som holdt en presentasjon med tittelen 'Digital Transformation of Factory and Advanced Robot Technologies' på nettsymposiet, formidlet viktig informasjon til bransjefolk om Industry 2021-transformasjonen. Presentasjonen, der detaljene i prosjektet med temaet digital transformasjon i produksjon utført av Mitsubishi Electric over hele verden ble forklart, vakte stor oppmerksomhet fra deltakerne.

For å fortsette å dele sin dypt forankrede innovasjonsarv og bransjeledende erfaring med bransjerepresentanter, møtte Mitsubishi Electric også mange interessenter i industrien på det andre internasjonale symposiet for digital industriapplikasjoner og digital transformasjon, organisert online av Innopark Konya Technology Development Zone. I symposiet organisert for å dele ideer, suksesshistorier, erfaringer, utvikling og innsikt om digital industri og transformasjon; Mitsubishi Electric Factory Automation Systems Produktledelse og markedsenhetsleder Tolga Bizel holdt en presentasjon med tittelen "Digital transformasjon av fabrikker og avanserte robotteknologier".

eF@ctory gir fleksible produksjonslinjer mot endrede forbrukereflekser

I sin presentasjon uttalte Tolga Bizel at de konvensjonelle metodene i produksjonslinjer står bak; «I dag tar roboter over det meste av arbeidet som mennesker gjør. En av hovedårsakene til denne endringen er endringen i våre kjøpsvaner som forbrukere. Spesielt under pandemiprosessen skjer denne endringen i mye større hastighet. kazanvar. I stedet for å besøke butikkvinduer i timevis, handler vi nå på nett. Nå endrer vi beslutningene våre veldig raskt og fleksibelt, og vi vil at produktet vi kjøper skal nå oss veldig raskt. Vi, som Mitsubishi Electric, har brukt løsningen for å svare på denne endringen i våre egne fabrikker siden 2003. Vårt eF@ctory-konsept gjør det mulig for alle eksisterende objekter i fabrikker å samhandle med hverandre og kartlegges i sanntid. Det er mange analytiske og kunstige intelligensinfrastrukturer basert på dette konseptet. Det er en fysisk produksjonslinje inne i den aktuelle fabrikken, og en simulering som kjører en-til-en og i sanntid på en virtuell portal. Det er roboter, sensorer, paneler, PLS-er, hybrid-coboter og mange andre teknologier som vi produserer på den fysiske produksjonslinjen. På den virtuelle portalen er det en fleksibel fabrikk som kan tilpasse seg i sanntid etter endringene som forbrukeren gjennomgår i sin livssyklus. Denne fabrikkintegrasjonen, som inkluderer kunstig intelligens-teknologier, er en fleksibel form i henhold til forbrukernes endrede forventninger og kjøpsreflekser. kazankan," sa han.

Enheter hjemme vil kunne kommunisere med hverandre takket være IoT

Tolga Bizel sa at hver enhet inne i fabrikkene lager unike lyder og når disse tolkes, bidrar de til fleksibiliteten i fabrikkene; «Vi i Mitsubishi Electric bruker et lydanalyseprogram som evaluerer og rapporterer vibrasjoner fra utstyr i fabrikker. På denne måten gjør vi produkt-livssyklusen fleksibel med kunstig intelligens i den nye industrielle tidsalder. Disse dataene, som vi innhenter med kunstig intelligens-teknologier, gir friheten til å forstå forbrukeren for ulike aktivitetsfelt. For eksempel vil vaskemaskinene vi bruker i hjemmene våre nå kunne kommunisere med brukerne og bestemme selv hvordan de skal brukes. Faktisk, takket være denne teknologien, vil IoT kunne kommunisere med vaskemaskinen til naboen i etasjen over uten et menneske i mellom og dele deres erfaringer.»

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar