Galataport Istanbul er vertskap for årets siste cruiseskip

Galataport Istanbul er vertskap for årets siste cruiseskip
Galataport Istanbul er vertskap for årets siste cruiseskip
Abonner  


Galataport Istanbul, som forvandler den historiske havnen i byen til en cruisehavn i verdensklasse og et nabolag med kultur, kunst, shopping og gastronomi, er vert for cruiseskipet Viking Venus med en kapasitet på 930 passasjerer. Ved ankomst til Istanbul om ettermiddagen 23. november vil skipet forlate Istanbul 26. november.

Galataport Istanbul, som har blitt sentrum for Istanbul siden åpningen, ønsker årets siste skip velkommen. Galataport Istanbul har vært vertskap for totalt 1 cruiseskip og cirka 8 passasjerer, inkludert mannskapet, sammen med Venus Viking, per 7000. oktober, da reisene startet. Viking Venus, med en total kapasitet på 930 passasjerer, legger til kai ved Galataport Istanbul i dag og blir i havnen i 3 dager. Viking Venus med avgang fra Kusadasi vil forlate havnen 26. november for å gå til Pireus havn, Hellas.

Galataport Istanbul, som kom til liv som en fortsettelse av Karaköy, gir et betydelig bidrag til Karaköy og Beyoğlu i mikromålet, og til landets turisme, promotering og økonomi i makromålet.

1,5 millioner cruisepassasjerer forventes årlig

Det er forventet at 1,5 millioner cruisepassasjerer, inkludert mannskapet, vil ankomme Galataport Istanbul årlig. I følge dataene fra turistdepartementet bruker en turist som kommer til Tyrkia i gjennomsnitt 62 dollar. Det er anslått at gjennomsnittlig utgift for cruisepassasjerer som kommer til Galataport Istanbul vil være mellom 400-600 euro. I følge 2018-rapporten fra CLIA (International Cruise Lines Association) bruker en hopp-på-hopp-passasjer 376 dollar i hovedhavnebyen, og en daglig passasjer bruker 101 dollar. Disse undersøkelsene avslører at besøkende som kommer til landet med cruise gir en tilstrømning av utenlandsk valuta godt over gjennomsnittsutgiftene til turistene i hvert land hvor skipene stopper.

Galataport Istanbul Port Operations assisterende daglig leder Figen Ayan er også den første

Han uttalte at etter møtene han holdt med MedCruise Union, som han ble valgt til som den tyrkiske presidenten, forventet de at cruiseskip ankom Istanbul intensivt. Figen Ayan sa følgende om de positive resultatene av arbeidet med å sette Istanbul på ruten for cruiseskip med MedCruise Union, som representerer Middelhavsbassenget, som er det nest største markedet i verden, og besøket til Viking Venus: " Som Galataport Istanbul er vi glade for å være vertskap for cruiseskip. Ettersom Viking Venus er årets siste cruiseskip, tenker vi også at det kan ta av på tilleggsreiser som ikke er i våre planer. Vi planlegger å nå passasjerskipstrafikken i havnen vår, som vi har ventet på i årevis, i løpet av kort tid. Dokken, som vi oppfyller alle internasjonale og nasjonale forskrifter, atskilt av et spesielt dekkesystem som er unikt i verden, og vår underjordiske terminal, som implementeres for første gang i verden, er allerede under linsen til cruiseselskapene. Vi har mottatt nesten 2022 skipsreservasjoner for 250. Vi vil fortsette å bidra til cruiseturisme med våre cruiseskip som vi forventer å være vertskap for neste år.»

Kystlinjen forblir åpen for publikum når skipet legger til kai.

Galataport Istanbul forvandlet den historiske havnen i byen til en cruisehavn i verdensklasse og brakte innovasjoner som en underjordisk terminal, et spesielt lukesystem og et midlertidig bundet område til industrien. Mens havnen er vertskap for cruiseskipet, skiller et spesielt dekningssystem bestående av 176 luker det bundne området og sikkerhetsområdet (ISPS) til delen der skipet legger til kai, og skaper et midlertidig bundet område. Takket være denne innovasjonen forblir Karaköys unike kystlinje åpen, bortsett fra den delen hvor skipet legger til kai og er atskilt med luker. Alle typer terminal-, bagasje- og passkontrollprosedyrer for passasjerer utføres i verdens første underjordiske terminal.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar