Global Ports tilbyr beste bud for Las Palmas Cruise Ports-anbud

Global Ports tilbyr beste bud for Las Palmas Cruise Ports-anbud
Global Ports tilbyr beste bud for Las Palmas Cruise Ports-anbud
Abonner  


Global Investment Holdings A.Ş ga en melding angående anbudet om cruisehavner i Las Palmas.

Uttalelsen til Public Disclosure Platform (KAP) er som følger:

"Global Ports Holding Plc (GPH), det indirekte datterselskapet til vårt selskap, har levert anbudet til joint venturet Global Ports Canary Islands SL (GPCI), som det har 80 % eierandel i, for anbudet om driftskonsesjonen til Las Palmas cruisehavner på Kanariøyene Las Palmas har informert vårt selskap om at det er valgt som det beste tilbudet av havnemyndigheten. Den andre 20 %-aksjonæren i GPCI er Sepcan, et familieeid selskap som har levert tjenester til havnen i Las Palmas på Kanariøyene siden 1936 og har fokusert på områder som fortøyning, bagasje og passasjertjenester siden 1998, og også opererer i marine miljøspørsmål. S.L. (Sepcan) Nevnte konsesjoner dekker cruisehavnene Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife (Lanzarote) og Puerto del Rosario (Fuerteventura), og konsesjonsperiodene for disse havnene er henholdsvis 40 år, 20 år og 20 år. Hvis konsesjonen blir kjøpt opp, vil GPH bruke sin globale erfaring og driftsmodell for å administrere cruisehavneoperasjonene på Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. I tillegg, med mulige konsesjonsrettigheter, vil antallet cruisehavner som drives og administreres av GPH øke til 22, mens cruisepassasjerkapasiteten forventes å overstige 15 millioner passasjerer per år – inkludert minoritetshavnene i porteføljen. I neste periode skal GPH, GPCI og Havnevesen forhandle og arbeide med konsesjonsavtaler, og signering av avtalene er avhengig av partenes enighet om kontraktsbestemmelsene. Selv om det ikke er mulig å foreta en sikker vurdering av tidspunktet og om de endelige vilkårene vil være oppfylt, forventes det at konsesjonsrettighetene vil begynne å utøves innen utgangen av første kvartal neste år. Utviklingen om emnet vil fortsatt bli delt med offentligheten."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar