Kunngjøring av 2 nye jernbanesystemlinjer til Istanbul!

Kunngjøring av 2 nye jernbanesystemlinjer til Istanbul!
Kunngjøring av 2 nye jernbanesystemlinjer til Istanbul!
Abonner  


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, som holdt en presentasjon i planleggings- og budsjettkomiteen til den store nasjonalforsamlingen i Tyrkia, sa 2 nye metrolinjer til Istanbul. kazanvi ringer. "Vi begynte å jobbe med Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevard Metro Line og Kazlıçeşme-Sirkeci Rail System og den nye generasjonen fotgjengerorienterte transportprosjekter," sa han.

Karaismailoğlu uttalte at Bakırköy (IDO) - Bahçelievler - Güngören - Bağcılar Kirazlı Metro, som direkte vil forbinde Kirazlı - Başakşehir-linjen, som er et annet prosjekt i Istanbul, med Bakırköy İDO, er omtrent 60 prosent fysisk realisering, og sa: "Vi vil sette linjen i bruk i slutten av 2022. . Vi har som mål å fullføre den 6,2 kilometer lange Başakşehir - Çam og Sakura City Hospital - Kayaşehir Metro, som vi startet i fjor ved å overta fra Istanbul Metropolitan Municipality, i løpet av en periode på 18 måneder. På den annen side 2 nye metrolinjer til Istanbul kazanvi ringer. Vi begynte å jobbe med Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevard Metro Line og Kazlıçeşme-Sirkeci jernbanesystem og fotgjengerfokuserte nye generasjons transportprosjekter. Vårt departement tar også viktige skritt for å løse Ankaras urbane transportproblemer. Til dette bygger vi ut T-banelinjene. Med de ferdige Kızılay – Çayyolu, Batıkent – ​​Sincan og Atatürk kultursenter – Keçiören metroer og Başkentray, økte vi Ankaras 23,2 kilometer lange jernbanesystem til 100,3 kilometer. Linjen Atatürk Cultural Center-Gar-Kızılay er 3,3 kilometer. De som bruker Tandoğan – Keçiören Metro vil kunne nå Kızılay direkte når dette prosjektet er fullført. Vi åpner denne linjen i andre kvartal 85, med en fysisk realisering på ca. 2022 %. Kocaeli Gebze Sahil-Darıca OSB metro er 15,4 kilometer lang. Mellom TCDD Station – Gebze OSB i desember 2022; Vi vil sette i drift mellom Darica Beach og TCDD Station i september 2023. I Kocaeli bygger vi en trikkelinje som krysser byen i øst-vest retning og kobler Bysykehuset til sentrum. Med prosjektet regner vi med at 39 tusen ekstra passasjerer kommer daglig på den eksisterende trikkelinjen. Vi investerer også i bytransport i Kayseri, en av de mest utviklede provinsene i Sentral-Anatolia. Kayseri Anafartalar-YHT trikkelinje er 7 kilometer lang. Bursa Emek-Şehir Hospital Rail System-linjen er 6 kilometer. Med utvidelsen av det eksisterende jernbanesystemet Emek – Arabayatağı, vil enkel og komfortabel transport bli gitt til bysykehuset og YHT-stasjonen fra sentrum.»

Karaismailoğlu la merke til at İZBAN er en av İzmirs kilder til stolthet, og sa at gjennomsnittlig 189 tusen passasjerer daglig bruker İZBAN, og 2010 millioner passasjerer har blitt transportert siden 757. De sa: "Vi har gjort 2022 prosent fremgang i Gaziray-prosjektet, som vi planlegger å fullføre i 74 og vil bidra til det urbane offentlige transportsystemet til Gaziantep, en av de mest produktive byene i industrien og økonomien i Sørøst." 112-kilometer lange GAZİRAY-prosjektet er fullført, med et daglig gjennomsnitt på 358 tusen mennesker transport. understreket at muligheten

Transportminister Karaismailoğlu sa: "Vi prøver å utvikle det indre bybanesystemet i Konya. Vi lager den 17,4 kilometer lange strekningen mellom Kayacık og Konya eksisterende stasjon til 4-linje med det formål å drive høyhastighetstog fra to linjer, og forstads- og konvensjonelle linjer fra to linjer. Vi vil gi passasjerer tilgang til Selçuklu og Konya YHT-stasjoner. Et annet prosjekt vi har produsert for Konya er Necmettin Erbakan University-Meram Municipality Rail System Line. Vi gjorde anbudet. Vi venter på godkjenningsprosessen for låneavtalen. Vi utvikler innenlandsk produksjonsinfrastruktur med TÜRASAŞ. I den tyrkiske jernbanesektoren har vi oppnådd en sterk synergi ved å samle sektorens interessenter under samme tak med mål om å være lokomotivinstitusjonen i produksjonen av jernbanekjøretøyer. Derfor utvikler vi produkter med nasjonal design innen jernbanesystemsektoren, åpner disse produktene for verdensmarkedet og bringer dem til høy merkeverdi. Med erfaringen fra produksjonen av nasjonale togsett startet vi Train Set Project-studiene med en hastighet på 225 km/t. Vi planlegger å fullføre prototypen i 2022 og starte masseproduksjon i 2023. Mens vi fortsetter produksjonen av diesel, elektriske lokomotiver, jernbanevedlikeholdskjøretøyer, modernisering av jernbanekjøretøyer, togstyringssystem, vogn og dieselmotor, utfører vi også FoU-studier for utvikling av nasjonale jernbanekjøretøyer.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar