Ordu bygger sin egen båt

Ordu bygger sin egen båt
Ordu bygger sin egen båt
Abonner  


Ordu Metropolitan Municipality både øker sjøaktiviteten i byen med båtene den designer og produserer, og bidrar til sysselsetting med sitt nye forretningsområde.

For å øke marineaktiviteter i Ordu, har Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Studiene igangsatt under ledelse av Mehmet Hilmi Güler fortsetter i økende grad. Metropolitan Municipality, som introduserte vannsport som seiling og kanopadling til Ordu, gjør nå havet mer aktivt med båtproduksjon.

Metropolitan Municipality, som ikke bare introduserer vannsport til Ordu, men også produserer kjøretøy som seil og kanoer som brukes i disse sportene, utfører også båtproduksjonsstudier som vil gjøre havet mer effektivt.

ET SPESIALTEAM ER INTERESSERT FRA RYGGRADEN TIL STADET I MØTE MED HAVET

Båtene, designet av ingeniørene i Metropolitan Municipality og produsert av mesterne som er eksperter på sine felt, lages i produksjonsanlegget i Fatsa-distriktet. Arbeidet etterfulgt av et spesielt team fra første dannelse av båten, det vil si fra kjøl til sjøsettingsstadiet, bidrar også til fremveksten av et nytt forretningsområde i Ordu.

På vei til anlegget der arbeidene fortsettes, sier ordføreren i Metropolitan Municipality Dr. Mehmet Hilmi Güler møtte teamet som er nært interessert i arbeidene. President Güler mottok informasjon om arbeidene fra ingeniører og mestere.

"VI VIL BÅDE ØKE MARINE AKTIVITETER OG BIDRA TIL SYSSELSE"

Avgir uttalelser etter undersøkelsen, ordføreren i Metropolitan Municipality, Dr. Mehmet Hilmi Güler sa at de vil bidra til sysselsetting samt øke sine marine aktiviteter med båtene de designer og produserer.

President Güler ga følgende ord i sin tale:

«Vi har overraskelser for hæren og Tyrkia. Vi har etablert et hyggelig team og vi lager helt nye produksjonsområder. Sammensatte strukturer kommer først. Vi produserer båter her. Vi har satt i gang studier for å øke vår virksomhet til sjøs med båtbygging, for å bidra til sysselsetting med dette, og for å gi Ordu merverdi ved å selge disse produktene. Vi skaper nå marine strukturer ved å utvide og diversifisere båtene vi bygde før. Vi vurderer også flyttbare konstruksjoner og til og med caravanarbeider som kommunen vår og byen vår trenger. Vi designer og produserer båtene våre her. Vi har en studie som har som mål å tenke, produsere og konkurrere. Vi vil berike Ordu med nye produkter. Tyrkia vil høre om Ordu litt mer.»

Båten, som er produsert i to ulike modeller, skal tas i bruk av Ordu Metropolitan Municipality for å brukes i alle hav, spesielt i Svartehavet, etter produksjon.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar