Hvor mye blir prisen på TOGG? TOGG CEO gir en flash-erklæring om pris

Hvor mye blir prisen på TOGG? TOGG CEO gir en flash-erklæring om pris
Hvor mye blir prisen på TOGG? TOGG CEO gir en flash-erklæring om pris
Abonner  


TOGG-sjef Gürcan Karakaş delte en anelse om prisen på innenlandsbilen, som er planlagt å forsvinne fra bandet i slutten av 2022. Karakaş sa: "Våre priser vil være konkurransedyktige sammenlignet med prisen på en forbrennings-C-SUV på slutten av 2022 og begynnelsen av 2023. Prisen vil bli bestemt av forholdene på det tidspunktet." sa.

Fatih Altaylı, som besøkte TOGG-fabrikken de siste dagene, skrev en kronikk om emnet og sa at kostnaden for kjøretøyet ville være rundt 40 tusen euro. I en snakk med Yeni Şafak ga TOGG-sjef Gürcan Karataş informasjon om prisen på innenlandsbilen.

Mens studier på innenlandske biler fortsetter i Tyrkia, er innbyggerne mest nysgjerrige på prisen på innenlandske kjøretøyer. Nye uttalelser ble gitt av TOGG-sjef Gürcan Karakaş for innenlandskjøretøyet, som forventes å bli gjort mer tilgjengelig. Sammen med forklaringene ble det sett at mange ulike spekulasjoner og nyheter på agendaen, spesielt om prisen på kjøretøyet, ikke var gyldige.

"PRISEN VIL BLI BESTEMT I HENHOLD TIL C-SUVEN FOR INNEFRENNING"

Noe av det mest nysgjerrige med innenlandsbilen er om innbyggeren kan kjøpe den. Karakaş gjorde en evaluering av prisspørsmålet, "Våre løsningspartnere og team har diskutert prisspørsmålet i 1,5 år. Våre priser vil være konkurransedyktige med prisen på en forbrennings-C-SUV sent i 2022 og tidlig i 2023. Prisen vil bli bestemt av forholdene på det tidspunktet. Kvantumsmessig har publikum en avtale om å kjøpe 15 tusen enheter fra oss om 30 år. Jeg tror ikke de kommer til å få det i form av en haug med det første. De vil uansett ikke ha det. Derfor vil de første kjøretøyene vi produserer nå alle.» sa.
ANNONSE

«2030 MILLION KJØRETØY VIL BLI PRODUKSJON TIL 1»

Karakaş ga informasjon om produksjonen og sa: "Vi planlegger å produsere 2030 million 5 tusen kjøretøyer i 1 forskjellige segmenter frem til 80. Først og fremst bestemte vi den årlige produksjonen til 100 tusen enheter og den neste produksjonen til 175 tusen enheter. Men ved stor etterspørsel kan vi øke kapasiteten veldig raskt 3 måneder i forveien. Våre første produksjoner starter med C-SUV, og i den påfølgende perioden vil vi ha B-SUV- og sedanmodeller.» brukte setningene.

"VI VENTER 18 MÅNEDER PÅ EKSPORT"

Når han snakket om eksport, sa Karakaş: "Vi vil ikke begynne å eksportere umiddelbart med Tyrkia-lanseringen. En modell som ikke lykkes i sitt eget land har ingen sjanse til å lykkes i utlandet. Vi skal observere Europa i 18 måneder og begynne å eksportere til store land som Tyskland og Frankrike. Vi har ingen tvang til å gå hvor som helst for eksport. Vi vil prioritere de landene som er nærmest denne oppgaven. Skandinaviske land er også inkludert. Vi kan redusere ventetiden på 18 måneder med 3 måneder, avhengig av modnings- og etterspørselssituasjonen.» kom med en uttalelse.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar