Izmir Metropolitan Municipality Winter Support Line gikk inn i tjeneste

Izmir Metropolitan Municipality Winter Support Line gikk inn i tjeneste
Izmir Metropolitan Municipality Winter Support Line gikk inn i tjeneste
Abonner  


Matpakker ble delt ut til 12 573 familier i november innenfor rammen av vinter-vinterstøtten som ble initiert i tråd med sosialkommunens forståelse til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer. Ordfører Soyer sa at de har bestilt Winter Winter Support Line for alle grunnleggende behov fra mat til husly, fra klær til oppvarming, "Vi åpnet vår støttelinje som vil være aktiv 7 timer i døgnet, 24 dager i uken, slik at det snør ikke i Izmir denne vinteren. Vi vil være ved din side med alle våre midler for alle dine grunnleggende behov."

I tråd med den sosiale kommuneforståelsen til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer, ble matpakker delt ut til 12 tusen 573 familier i november innenfor rammen av støtten for vinteren, som ble igangsatt på grunn av stadig vanskeligere levekår. Metropolitan kommune har levert totalt 2019 tusen 244 matpakker til 544 tusen husstander siden 569. I 2022 er det sikte på å levere 61 130 matpakker til XNUMX tusen husstander.

For alle grunnleggende behov

President Tunç Soyer, som sa at de har aktivert Winter Winter Support Line for alle grunnleggende behov fra mat til husly, fra klær til oppvarming, sa: "Vi åpnet vår støttelinje som vil være aktiv 7 timer i døgnet, 24 dager i uken , slik at det ikke snør i Izmir denne vinteren. Vi vil være ved din side med alle våre fasiliteter for alle dine grunnleggende behov. Den svarte vinterstøttelinjen kan nås fra 444 40 35, sa han.

125 millioner lira ressurs tildelt

Hovedstadskommunen vil yte totalt 2021 millioner lira sosialhjelp i vintermånedene som dekker årene 2022-125. Kemal Kılıçdaroğlu, formann for det republikanske folkepartiet, understreket viktigheten av CHP-kommuner for å støtte innbyggerne i vintermånedene.

Fra varm mat til mat

For å fortsette å støtte de trengende, fra mat til drivstoff til klær, i november, da valuta- og inflasjonskrisen ble opplevd, ga Metropolitan Municipality matpakker til trengende i november med produktene kjøpt fra produsentkooperativet, samt varme mat for 216 tusen 67 personer, mat og frokost for 7 tusen 940 mennesker, 67 tusen 880 mennesker, pita for 20 person og suppe for 720 tusen XNUMX personer.

Det er også overnattingshjelp.

Innenfor rammen av vinterstøtten ble det gitt støtte på 127 tusen lire i november, fra bleier til komfyrer, fra elektriske varmeovner til ved og tepper og dyner. 15 717 klesplagg ble distribuert gjennom Bizİzmir Clothing Point, som yter service i Üçyol. Mens 20 tusen støvler og kåper ble delt ut til grunnskoleelever i løpet av en måned, ble det levert 4 tusen cøliaki- og fenylketonuri-matpakker. Tyrkisk bad ble levert til 335 innbyggere og overnattingstjenester ble gitt til 30 innbyggere på hotellet leide i Basmane-regionen.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar