Kvinner utsetter ikke denne sykdommen

Kvinner utsetter ikke denne sykdommen
Kvinner utsetter ikke denne sykdommen
Abonner  


Vaginisme er en sykdom som kan behandles, men skader ekteskap hvis den ikke behandles. Vaginisme er et problem som en kvinne vanskelig kan finne mot til å komme til behandling. I denne tilstanden kalles vaginisme også "utsettelsessykdom" Gynekolog, sexterapeut, spesialist i gynekologi og obstetrikk op.Dr.Esra Demir Yüzer ga informasjon om vaginisme og dens behandling.

Vaginisme er sammentrekningen av musklene i bekkenbunnen (nedre etasje), det vil si musklene som omgir skjeden, mot kvinnens vilje under samleie, og samleiet blir umulig eller smertefullt på grunn av innsnevring av skjedeinngangen.

Vaginisme er ikke en sykdom. Vaginisme er et seksuelt tilpasningsproblem. Det er et resultat av underbevisste problemer. Vaginisme er et problem med seksuell fobi. Overdrevne og dårlige seksuelle historier som er opplevd personlig eller hørt fra andre i fortiden får denne fobien til å utvikle seg. Vaginisme er en underbevisst angstlidelse som utvikler seg som følge av feil lære fra barndommen, som er mer vanlig i lukkede samfunn. Selv om det er svært sjeldent, kan det også være forårsaket av medfødte eller påfølgende problemer i skjeden.

I noen samfunn er det noen læresetninger som blir undervist atferdsmessig og følelsesmessig til jenter fra barndommen, som kan forårsake vaginisme når de vokser opp. Kjønnsorganene skal ikke berøres, bena skal holdes lukket, og så videre. Vaginisme er den første natteskrekken. Frykt for den første natten oppstår når kvinner deler sine dårlige seksuelle opplevelser før ekteskapet.

Kvinnen øker denne frykten i sinnet så mye at hun ikke kan ha seksuell omgang med sin elskede ektemann på grunn av ufrivillige sammentrekninger i skjeden og kroppen, selv om hun ønsker det veldig. Vaginisme ses også hos kvinner som elsker sin ektefelle. Disse kvinnene liker å elske, deres seksuelle lyster er ganske gode. Men seksuell omgang oppstår ikke på grunn av sammentrekninger som de ikke engang skjønner under innføringen av penis i skjeden.

Disse sammentrekningene kan være i bena, hoftene, armene eller bare musklene i undergulvet, slik at noen kvinner ikke kan åpne bena. Hos kvinner som bare har sammentrekninger i muskulaturen i nedre gulv, går tuppen av penis inn i skjeden, men kan ikke utvikle seg. Par uttrykker denne situasjonen ved å si "det er en vegg, den treffer veggen, det er ikke mulig, den går ikke videre". Det er mange kvinner med vaginismeproblemer som blir gravide på denne måten.

Vaginisme er et problem som en kvinne vanskelig kan finne mot til å komme til behandling. I denne formen kalles vaginisme også "utsette sykdom". Kvinnen har alltid en unnskyldning for ikke å komme til behandling. Imidlertid er behandling av vaginisme et problem som er 100 %. Alt som skal til er at kvinnen stoler på seg selv og sin sexterapeut.

Vaginismebehandling er generelt en svært komfortabel og enkel prosess og administreres til pasienten i samsvar med pasientens nød. En av de mest plagsomme prosessene for vaginismepasienter er hva de vil møte i behandlingen og om de vil bli bedt om å gjøre de tingene de er redde for å gjøre.

Spesielt undersøkelse og fingerøvelser blir mer mareritt for vaginismepasienter enn samleie. Vaginismebehandling er en prosess basert på evnen til å håndtere sin angst og frykt, tenke klart og se og etterleve fakta. Behandlingsopplegget tilrettelegges etter pasientens identitet og personlighet. Mens noen pasienter overvinner problemene sine kun med informasjon, kan det hende at noen pasienter må gå ned til mor, far og barndomsforhold. Hos noen pasienter er atferdsøvelser og forslag gunstig. På den annen side kan det brukes på noen pasienter ved å kombinere behandlingsmetoder som inneholder hvert system, som vi kaller kombi. Som et resultat av dette velges behandlingsmetoden som skal velges i samsvar med pasienten, og de tingene pasienten opplever plager, ubehag og frykt for å gjøre er ikke ønsket. Personen læres fullstendig evnen til å kontrollere følelsene sine.

Det skal ikke glemmes at; Sex bør ikke være en situasjon som bør utsettes eller unngås i ekteskapet. Hvis vaginisme ikke behandles, kan det bli et så stort problem at det til og med kan føre til at ekteskap tar slutt. Det bør også bemerkes at skilsmisse ikke er en kur mot vaginisme. Ved seksuell omgang med en annen mann vil problemet med vaginisme fortsette. Derfor er det nødvendig å søke profesjonell hjelp.

Vi har behandlet tusenvis av pasienter fra alle hjørner av Tyrkia og til og med i utlandet. Det er slike tilfeller at det er pasienter hvis behandling vi fullfører på 1 time, noen ganger på 1 dag, noen ganger på 3 dager.

De vanlige ordene til kvinner etter vaginismebehandling er: «Jeg skulle ønske jeg hadde kommet tidligere.» Behandlingen bør ikke utsettes for ikke å si at jeg ønsker det.

Ikke glem at du uten forsinkelse kan bli kvitt denne sykdommen på kort tid med riktig spesialist i riktig senter. På denne måten kan du fortsette ekteskapet ditt lykkelig uten å bli utslitt økonomisk og åndelig.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar