Mercedes-Benz Actros 25 år gammel

Mercedes-Benz Actros 25 år gammel
Mercedes-Benz Actros 25 år gammel
Abonner  


For 1896 år siden brøt Mercedes-Benz ny mark med Actros, spesielt innen langdistanse og distribusjon/transport. Med sin første generasjon introdusert i 100 for å feire 1996-årsjubileet for lastebilen som ble oppfunnet av Gottlieb Daimler i XNUMX, regnes Actros nå som pioneren på markedet.

Andreas von Wallfeld, sjef for markedsføring, salg og tjenester hos Mercedes-Benz Trucks, sa: «Actros har vært flaggskipet i produktporteføljen vår i et kvart århundre. Mer enn 1.4 millioner enheter er solgt over hele verden i premiummodellserien, en klar indikasjon på kundetilfredshet.» sa.

Prisen "International Truck of the Year" gitt av journalister for nyttekjøretøy over hele Europa av hver generasjon av Actros kazanDet er et vitnesbyrd om den ekstraordinære suksessen til denne modellserien. "International Truck of the Year"-prisen, i tråd med reglene til juryen; Det er en tittel gitt til lastebilen som gir det største bidraget til veitransport med innovasjonene den tilbyr, i tillegg til å gi fordeler når det gjelder effektivitet, utslipp, sikkerhet, kjøring og komfort.

Nye standarder satt

Siden 1996 har alle Actros-generasjoner spilt en ledende rolle innen sikkerhet, optimalt drivstofforbruk, nettverk og komfort. Actros 1 skilte seg ut med sitt ekstraordinære elektroniske bremsesystem (EBS), automatisert girskifte, CAN-buss og stor hytte med flatt gulv. Blant innovasjonene som skiller seg ut i Actros 2 er; Den inneholdt adaptiv cruisekontroll, Active Brake Assist, Lane Keeping Assist, Powershift-transmisjon og et nytt oppbevaringskonsept. Actros 3; Den inneholdt imponerende funksjoner som lys- og regnsensor, et videreutviklet nødbremsesystem, Active Brake Assist og en oppdatert Powershift-girkasse. Actros 4 på sin side har satt helt nye standarder med sin nye generasjons motor med Euro 4, GPS, Cruise Control, Predictive Powertrain Control, avansert Powershift-transmisjon, forbedret Active Brake Assistant 4 med fotgjengerdeteksjon og Turning Assistant.

Kom med fire verdenslanseringer: Nye Actros

Actros 2018, som har vært på markedet siden 5, ble introdusert med fire verdenslanseringer. Active Driving Assistant (ADA), det første hjelpesystemet i verden for halvautomatisk kjøring (nivå 2), gikk i masseproduksjon med Actros 5. Med den vertikale og horisontale styringen av lastebilen er ADA i stand til automatisk å opprettholde avstanden til kjøretøyet foran samt aktivt hjelpe sjåføren under visse forhold. Bortsett fra å kunne akselerere lastebilen, kan dette systemet også styre når nødvendige systembetingelser er oppfylt, for eksempel tilstrekkelig svingvinkel eller godt synlige kjørefeltlinjer. Med Active Brake Assist 5 gis mye mer avansert beskyttelse for fotgjengere. Systemet kan bremse maksimalt for å unngå å treffe fotgjengere i bevegelse. Takket være MirrorCam-utstyret som tilbys i stedet for utvendige speil i Actros, ble også utvendige speil på en lastebil fjernet for første gang.

Den fjerde lanseringen av Actros har blitt brukt til sjåførens arbeidsplass. Hovedfargeskjermen bak rattet og den sekundære berøringsskjermen utgjør multimediecockpiten til den nye Actros. Siden juni 2021 har andre generasjon Active Driving Assistant (ADA 2) blitt tilbudt som ekstrautstyr på siste generasjon Actros. Emergency Brake Assistant, som er inkludert som en underfunksjon til dette utstyret, kan sette på nødbremsen når føreren ikke forstyrrer styringen til tross for visuelle og hørbare advarsler. Active Sideguard Assist, det forbedrede svingassistansesystemet som tilbys på Actros siden juni 2021, kan nå ikke bare advare føreren om fotgjengere eller syklister i bevegelse på passasjersiden foran, men også automatisk sette på bremsene i svinger opp til 20 km/t å stoppe kjøretøyet hvis sjåføren ikke reagerer. .

Imponerende spesialutgavemodeller

For profesjonelle lastebilsjåfører som elsker innovasjon og transportsjåfører som verdsetter personlig stil og høy komfort, som bruker sine egne kjøretøy og ser kjøretøyene sine som sitt hjem, tilbyr Mercedes-Benz jevnlig Black Liner og White Liner, Edition 1 eller Edition 2, som ble kun tilbudt i fjor, samt serieproduksjonsmodeller. Den lanserer også spesialutgaver i begrenset opplag, som f.eks. Med tilleggsfunksjoner og spesielle designelementer i interiør og eksteriør, får kjøretøyene alltid en unik karakter med høy gjenkjennelse.

eActros: Ladet og klar til bruk

Til slutt, med eActros, begynte en ny æra innen Mercedes-Benz lastebiler i 2021. Den første serieproduserte elektriske lastebilen med en Mercedes-Benz-stjerne, designet spesielt for tungtransport, ble introdusert i slutten av juni 2021. Det teknologiske navet til eActros består av en drivenhet som består av en totrinns girkasse og to integrerte elektriske motorer. Disse to motorene gir en enorm kjørekomfort og høy kjøredynamikk. Stillegående og utslippsfrie elektriske kjøretøyer er egnet for nattleveranser så vel som for bytrafikk i byer der dieselkjøretøy er forbudt. eActros er Mercedes-Benz Trucks sin klare forpliktelse til lokalt CO2-nøytral veitransport.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar