Nye investeringer i Erciyes skisenter

Nye investeringer i Erciyes skisenter
Nye investeringer i Erciyes skisenter
Abonner  


Kayseri Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Memduh Büyükkılıç undersøkte byggingen av den nybygde kafeen og skiutstyrsbutikkene i Erciyes skisenter og andre arbeider, og besøkte håndverkerne. President Büyükkılıç uttalte at de tar sikte på å bringe potensialet til Kayseri og Erciyes videre og i denne sammenhengen nye fasiliteter kazanuttalte at de gjorde det.

Generalsekretær i Metropolitan Municipality Hüseyin Beyhan, visegeneralsekretær Hamdi Elcuman, Erciyes A.Ş. Murat Cahid Cıngı, styreleder, Ahmet Şeref Bahçecioğlu, leder for Institutt for studier og prosjekter, og Salih Özgöncü, leder for Institutt for kultur og sosiale saker.

«VÅR INNSATS FOR Å MØTE BEHOVEN TIL VERDENSMERKEVARE ERCIYES FORTSATT»

Metropolitan-ordfører Dr. I en uttalelse om kontaktene hans ved Erciyes Ski Center uttalte Memduh Büyükkılıç at hans innsats for å møte behovene til Erciyes og eliminere mangler fortsetter, og sa:

"Som et verdensmerke fortsetter vår Erciyes vår innsats for å møte behovene og eliminere mangler. Et skisted av internasjonal standard, vi takker spesielt vår president, Haseki. Her bygger vi selvfølgelig 18 mekaniske anlegg, hvorav det 19. er nytt. I tillegg er det 32 ​​skiløyper og 102 kilometer med skiløyper. For å møte behovene her på internasjonal standard, gjøres det 6 tilbygg til våre butikker med nye kafeer, nye skiutstyrsforsyningsplasser, og de er i ferd med å bli ferdigstilt. I tillegg har vårt Skiakademisenter blitt brakt i posisjon til å tjene som vår Spor A.Ş. vil oppdra barna våre. Det bygget er ferdig. Igjen, i tillegg til alle disse, er 3 av våre nye hoteller tatt i bruk denne sesongen, og byggingen av 3 hoteller fortsetter.»

RING FRA BÜYÜKKILIÇ TIL OPERATORER SOM VENTER PÅ HOTELLLANDET

Büyükkılıç ropte også ut til operatørene som hadde kjøpt et land for å bygge et hotell i Erciyes skisenter før og som ikke har startet byggearbeidene ennå, og sa: "De rettslige prosessene vi åpnet for å minne vennene våre som kjøpte landet og la den stå inaktiv på en måte, fortsetter også. Vi minner ham også på det. Hvis de utformer et prosjekt og legger grunnlaget, gir jeg her uttrykk for at vi enkelt vil gå gjennom prosessen rundt den saken. Vårt mål er som sagt å etablere anlegg her. kazanog å svare på potensialet til Erciyes».

"VI UTTRYKKER IKKE KAYSERİ BARE SOM ET SKISENTRUM"

Ordfører Büyükkılıç understreker at de ikke beskriver Kayseri som bare et skianlegg, og sa:

«Som du vet, fortsetter passasjerpotensialet vårt å komme til byen vår, spesielt til skianlegget vårt, med charterfly fra utlandet, spesielt fra Russland, Polen, Ukraina, Tsjekkia og Hviterussland. De kommer mest sannsynlig fra Latin-Amerika i år. Jeg vil også minne deg på vårt turistpotensial, som vil skape en destinasjon kombinert med Kappadokia. Vi beskriver ikke Kayseri som bare et skianlegg. Vi vil ikke at våre Erciyes skal passe i fire måneder som dette. Sammen med vårt Høydesenter fortsetter vi arbeidet med å gi muligheter for høylandsturisme og andre aktiviteter her. Høydesenteret vårt har allerede begynt å få stor anerkjennelse både i inn- og utland. Igjen bygger vi ytterligere 6 anlegg og fotballbaner for å møte behovene her. Vi har også tennisbaner. I tillegg til dette fortsetter arbeidet vårt raskt med logikken om å lage et andre senter med innendørsbassenget vårt i olympisk standard, treningsstudioet vårt, gymnastikkbaner og treningssentre, samt hotellplanleggingen der. Med alle disse vakre utviklingene ønsker jeg å bære potensialet til vår Kayseri videre, å være medvirkende til en bedre minnesmerke av byen vår, for å gjøre denne vakre byen, som er et industrielt og kommersielt sentrum, til å bli husket med sin historiske, kulturelle og annet reiselivspotensial."

“GASTRONOMI ER VÅR MÅ HA”

President Büyükkılıç beskrev gastronomiverdier som uunnværlige og uttalte at de vil fortsette å jobbe i denne retningen, "Foruten alle disse er forskjellige sivilisasjoner vår sine qua non. kazanJeg vil minne våre venner om at våre gjester ikke bør ignorere våre funksjoner og skjønnheter innen gastronomi. Jeg ønsker deg lykke til med dette arbeidet. Forhåpentligvis finner våre virksomheter som er egnet for ånden og naturen til vår Kayseri sted her med anbudsmetoden, og de vil svare på dette vakre behovet. Dette er en by av merkevarer, og selvfølgelig, vår Erciyes, som bærer merkene i kroppen, gjør den til et merke, ikke bare med pølser, pastrami og ravioli, men med logikken om "vi er der" på alle felt , men jeg sier det fordi det fortjener det. Jeg håper ikke å stoppe, jeg sier fortsett å løpe, sa han. President Büyükkılıç møtte også lokale og utenlandske turister under sitt besøk hos håndverkerne i Erciyes. sohbet gjorde.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar