Pezuk møter georgiske jernbanemyndigheter for BTK

Pezuk møter georgiske jernbanemyndigheter for BTK
Pezuk møter georgiske jernbanemyndigheter for BTK
Abonner  


TCDD Taşımacılık AŞ daglig leder Hasan Pezük, sammen med georgiske jernbanetjenestemenn, foretok inspeksjoner ved Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje og Ahılkelek stasjon, det viktigste overføringssenteret i Midtkorridoren.

Pezuk understreket at de hadde samtaler med min kollega David Paradze, daglig leder for Georgian Railways, og hans delegasjon i Tbilisi for å øke internasjonale godstransporter i den midtre korridoren og Baku-Tbilisi-Kars-linjen:

«Mens det meste av internasjonal handel i verden utføres til sjøs, er overbelastningen i asiatiske havner, prissvingninger i sjøtransport og den påfølgende covid-19-pandemiprosessen; Den prioriterer utvikling av jernbaner og gir mer vekt til jernbanetransport. Transporttiden for et produkt fra Europa til Kina tar omtrent 5-9 dager med fly, 15-19 dager med jernbane og 40-60 dager til sjøs. Jernbane har betydelige fordeler fremfor sjøveier og luftveier når det gjelder pris og tid i transporter til innlandsområder borte fra havner. Derfor øker transportene på den midtre korridoren, som er det viktigste leddet til Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje, både når det gjelder mengde og variasjon.

"Vi fortsetter å samarbeide tett med regionale jernbaneadministrasjoner for å gjøre denne jernbanekorridoren mer effektiv og effektiv." Pezuk minnet om at Eurasia Rail Fair, som er den eneste messen i Eurasia og den tredje største messen i verden innen jernbane- og lettbanesystemer, som arrangeres i Istanbul mellom 25.-27. november, også vil by på svært viktige muligheter i denne forstand.

Pezik også; «Eksport, import og transitt godstransport med Georgia, Aserbajdsjan, Russland, sentralasiatiske tyrkiske republikker via Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje, som ble satt i drift i 2017, akselererte enda mer med pandemien. kazanpågår." sa.

Pezük ble ledsaget av TCDD Taşımacılık AŞ assisterende daglig leder Çetin Altun og leder for fraktavdelingen Mehmet Altınsoy.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar