Bursa-kvalifisering for Red Bull Kart Fight har blitt avholdt

Red Bull Kart Fightin Bursa-kvalifikasjoner holdt

Bursa-kvalifiseringer til Red Bull Kart Fight, Tyrkias største amatørkartmesterskap, ble holdt med bidrag fra Metropolitan Municipality.

Hundrevis av mennesker søkte til kvalifiseringen på 15 poeng i 20 byer i Tyrkia i turneringen som ble holdt i samarbeid med TOSFED, og ​​spenningen fortsetter å finne den raskeste i Tyrkia. Bursa-etappen til Red Bull Kart Fight-kvalifiseringen, som startet 11. oktober i Istanbul, Kocaeli og Şanlıurfa, var også åstedet for konkurrerende løp.

1 generell deltaker og 1 universitetsracer, som har raskest tid på banen, vil prøve å bli mester i Tyrkia i den gigantiske finalen som arrangeres i Tuzla Karting Park 14. november, ved å signere navnene deres til finalen. Den tyrkiske mesteren vil få en unik motorsportopplevelse på Red Bull Ring Track i Østerrike.

Red Bull Kart Fight-kvalifiseringen avsluttes 7. november, og 15 finalister vil forfølge drømmene sine om mesterskap i løpene som arrangeres på 20 steder i 40 byer. Ungdommen, som deltok i kvalifiseringsrundene i Bursa med transportstøtte fra Metropolitan Municipality, viste alle sine ferdigheter for å kunne gå til det tyrkiske mesterskapet.