Robot Technologies vind med Schunk

Robot Technologies vind med Schunk
Robot Technologies vind med Schunk
Abonner  


Ved å gi høy merverdi til sine kunder og forretningspartnere, vakte Schunk stor oppmerksomhet på Win Eurasia Fair med sin nye generasjon robotteknologier. Schunk signerte fremtidens robotteknologier og deltok på Win Eurasia Fair som ble holdt på Tüyap Fair and Congress Center med temaet industriell transformasjon. Selskapet, som introduserte mange produkter som gripere, roterende og lineære aktuatorer, raske fikseringssystemer og robottilbehør, samt verktøyholdere, magnetbord, skrustikke, dreiebenkchucker, chuckkjever på messen, vakte stor oppmerksomhet fra de besøkende . Innenlandske og utenlandske deltakere, som besøkte standen under messen, fikk muligheten til å oppleve Schunks robotteknologier personlig.

Schunk skaper høy merverdi til sine forretningspartnere og kunder innen robotautomatisering og monteringsautomatisering, og fortsetter å møte med fagfolk i organisasjoner som spiller en rolle i utviklingen av sektoren. Til slutt delte selskapet, som deltok i Win Eurasia, årets største digitale transformasjonsmesse, sine erfaringer med bransjerepresentanter både fysisk og online på Tüyap Fair and Congress Center. Schunk tiltrakk seg oppmerksomheten til mange innenlandske og utenlandske investorer med sin avanserte teknologi, fleksible, smarte, fornuftige automasjonsprodukter og løsninger, og sørget også for viktige møter for nye samarbeid.

Robotteknologier som akselererer smart fabrikktransformasjon fikk full karakter fra deltakerne

Uttrykker at de har produsert banebrytende løsninger innen digital transformasjon og robotteknologi i mer enn 50 land, Schunk Tyrkia og Midtøsten-landssjef Emre Sönmez; "Under vårt fire dager lange messeeventyr delte vi vår 76 års innovasjonsarv og erfaring med våre besøkende. Som løsningspartner for automatiserings- og maskineringsindustrien i Tyrkia så vel som i verden, hadde vi muligheten til å evaluere de nye trendene og teknologiene som vil forme fremtidens forretningsverden med våre gjester som besøker standen vår. Det viktigste er at vi skapte en sterk synergi etter lang tid ved å skape en nasjonal og internasjonal verdikjede. I tillegg fikk våre robothender, gripere, rotasjonsmoduler, lineære akser, robottilbehør og modulære monteringsteknologiprodukter, som vakte stor oppmerksomhet på messen, full karakter fra industrifolk som ønsker å gjøre digitale investeringer.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar