SKODA introduserer mer teknologisk og mer slående ny KAROQ

SKODA introduserer mer teknologisk og mer slående ny KAROQ
SKODA introduserer mer teknologisk og mer slående ny KAROQ
Abonner  


ŠKODA har fornyet sin KAROQ-modell, fire år etter at den ble introdusert for første gang. KAROQ, som er den andre modellen av SUV-angrepet til det tsjekkiske merket etter KODIAQ, har økt kravet enda mer ved å bli fornyet. Den fornyede KAROQ-modellen kommer i salg i Tyrkia i andre kvartal 2022.

Ved å utvikle designspråket til merkevaren, bruker merket nye bærekraftige materialer. KAROQ skiller seg også ut med sine nye teknologier og mer effektive motorer.

KAROQ, en av de mest foretrukne modellene til SKODA-merket, har gitt betydelige bidrag til veksten av merkevaren ved å oppnå mer enn en halv million salgsenheter. For å fortsette denne suksessen har ŠKODA modernisert KAROQs design, forbedret dens aerodynamiske ytelse og utstyrt kjøretøyet med toppmoderne hjelpesystemer.

Slankere og mer aerodynamisk design

ŠKODAs designspråk har fortsatt å utvikle seg, noe som gjør KAROQ til en enda mer attraktiv SUV. Nye designelementer inkluderer en bredere sekskantet grill, tynnere lysklynge foran og bak, aerodynamisk optimaliserte lettmetallfelger, luftinntak i støtfangeren foran og en ny bakspoiler. På denne måten, mens KAROQ ser mer elegant ut, ble det oppnådd en forbedring på 9 prosent i vindmotstandskoeffisienten.

KAROQ tilbyr også nye teknologier med Full-LED Matrix frontlykter og mer utviklede assistansesystemer. I kabinen på kjøretøyet er det mer bærekraftige materialer og komfort. Den nye valgfrie Eco-pakken har setetrekk laget av veganske og resirkulerte materialer. I tillegg tar LED-omgivelsesbelysning og nye dekorative detaljer inne i kjøretøyet det visuelle videre. I den fornyede KAROQ kan nå passasjersetet foran justeres elektrisk så vel som førersetet. I KAROQ, som kan foretrekkes med en 10.25 tommers Virtual Cockpit, lar den sentrale berøringsskjermen passasjerene dominere alle systemalternativene som tilbys i bilen. Med 521 liter bagasjevolum når baksetene er i normal posisjon, har KAROQ et volum på 1,630 liter når setene er slått sammen.

Den fornyede KAROQ, som vil tilbys med en 1,5 TSI 150 PS motor med aktiv sylinderteknologi og DSG automatgir i vårt land, vil fortsette å være en av de mest ambisiøse modellene i SUV-segmentet med sitt store interiørvolum, høye nivå på praktisk og bemerkelsesverdig design.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar