Hemorroidebehandling uten snitt, smerte og arrdannelse er mulig

smertefri og arrfri hemorroidebehandling mulig
smertefri og arrfri hemorroidebehandling mulig
Abonner  


Hemorroider, som er et av de vanligste helseproblemene i vårt land, er også en av sykdommene hvis behandling blir forsinket på grunn av forlegenhet og nøling. Dette problemet, som i stor grad reduserer livskvaliteten, kan føre til en vanskelig kirurgisk prosess i avanserte stadier. Imidlertid kan denne prosessen overvinnes veldig komfortabelt med den smertefrie, smertefrie og snittfrie Doppler-hemorroidemetoden, som har begynt å bli brukt i hemorroideoperasjoner med den utviklende teknologien. Dessuten, etter standard hemorroideoperasjoner, elimineres problemer som gass- og avføringslekkasjer, spesielt i høy alder. Professor fra avdeling for generell kirurgi ved Memorial Bahçelievler sykehus. Dr. Ediz Altınlı ga informasjon om doppler hemorrhoid-metoden, også kalt hemorrhoidal artery ligation.

Siden det ikke er noe snitt, oppleves ikke smerte

Ved hemorroideoperasjoner er denne prosedyren, som kalles hemorroidearterieligering i den nye teknologien, en minimalt invasiv metode, så det er ingen snitt i pasienten. Snittmetoden, som utføres under generell anestesi, utføres ved suturering med et spesielt system og kan utføres i avanserte stadier av hemoroider.

Forhindrer gass- og avføringslekkasjer i høy alder

Hvis hemoroider som åpner seg er tenkt på som et trekkspill, kan det defineres som en prosess som å lukke det åpnede trekkspillet ved å sy. Både blodårestrømmene til hemoroiden kuttes og hemoroiden settes på plass. Med andre ord forblir hemoroidene på plass hos pasienten. Hemorroider er hjelpeorganeller som hjelper til med å holde på avføring og gass, spesielt i høy alder. Ved standard hemorroideoperasjoner fjernes hemoroider fullstendig. Dette kan forhindre oppbevaring av gass og avføring i høy alder. Imidlertid er denne komplikasjonen fullstendig eliminert ved Doppler-hemoroideoperasjoner.

Tilbake til jobb og sosialt liv etter 1 døgns innleggelse

Ved standard hemoroideoperasjoner kuttes og fjernes hemoroider og sys på plass. Dette kan være en smertefull prosedyre. I Doppler-prosedyren er det ingen snitt, så smerte og smerte føles ikke. Det er en vene som går til hemoroiden med et spesielt ultralyd-dopplersystem, og den kveles ved å suturere med en spesiell enhet. Det tar 60-90 dager for hemoroidene å sette seg helt og sette seg. I denne perioden bør pasienter være forsiktige når de lager avføring. Av denne grunn gis avføringsmykningsmidler til pasienter etter operasjonen. Pasienter kan gå tilbake til hverdagen og arbeidslivet neste dag etter 1 dag med sykehusinnleggelse. Dagen etter er han/hun i stand til å utføre vanlige daglige aktiviteter som å gå tilbake til jobb, kjøre bil og gå. Det anbefales å unngå bitter, krydret og sur mat i 1 uke etter operasjonen. Ved slutten av 1 uke er det ingen kostholdsbegrensninger. Det er ingen spor igjen etter prosedyren. Denne prosedyren, som har en svært høy suksessrate, brukes for det meste på Memorial Bahçelievler Hospital i Tyrkia.

Det kan brukes selv i de mest avanserte hemoroider.

Generelt vurderes ikke kirurgi i stadium 1 hemoroider. Pasienter kan slappe av med diettregulering og medikamentell behandling. Imidlertid kommer kirurgi i forgrunnen i 2., 3. og 4. trinn. Dopplermetoden er en metode som kan brukes på 2., 3. og til og med 4. trinn. Det er svært få sentre i verden som kan bruke Doppler-metoden til fase 4 hemoroider. Selv om det er en teknisk vanskelig metode, oppnås vellykkede resultater.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar