TCDD kom med en uttalelse angående nyhetene angående kommandosenteret

TCDD kom med en uttalelse angående nyhetene "Døren til kommandosenteret ble låst"
TCDD kom med en uttalelse angående nyhetene "Døren til kommandosenteret ble låst"
Abonner  


Generaldirektoratet for Republikken Tyrkias statsjernbane (TCDD) rapporterte at kommandosenteret ikke har et signalsystem som styrer høyhastighetstogtrafikken (YHT) som "påvirker navigasjonssikkerheten til tog".

Generaldirektoratet ga en uttalelse angående nyhetene i en avis med overskriften "TCDD stengte systemet: døren til kommandosentralen på 123 millioner var låst".

I uttalelsen fra TCDD reflekterer ikke informasjonen i nyhetene med tittelen "TCDD lukket systemet: Døren til 123 millioner kommandosentralen ble låst" sannheten, og inneholder partisk og feilaktig informasjon skrevet fra munnen til den aktuelle. selskapet uten noen gang å møte TCDD.

Tjenesten mottatt med kontrakten inngått med det aktuelle selskapet er ikke et signalsystem som «påvirker sikkerheten ved navigering av tog» som det står i nyhetene, men et kontrollsentergrensesnitt og planleggingsprogramvare.

Grensesnittprogramvaren kjøpt fra det nevnte selskapet ble delvis tatt i bruk etter den foreløpige aksepten i 2018, men kontrakten ble sagt opp fordi den ikke eliminerte manglene spesifisert innenfor rammen av de midlertidige akseptmanglene i den forløpte tiden.

Signalsystemet som brukes i YHT-linjene er ERTMS-systemet (European Rail Traffic Management System) som brukes i høyhastighetstoglinjene i Europa med SIL-4 -Safety Integrity Level- (Highest security level) sikkerhetsnivå etablert av de tyske Siemens- og spanske Thales-selskapene. Høyhastighetstoglinjer har blitt drevet på denne måten siden 2009.

I planleggingsprogramvaren innenfor rammen av kontrakten er det å gjøre endringer på ruten i henhold til spesifikasjonen kun knyttet til beregningen av hvor lenge cruisetidene vil være i planleggingen. Denne saken handler ikke om drift, men om planlegging.

Igjen, passordene i de samme nyhetene er bruker- og vedlikeholdspassord som brukes til å logge på systemet.

Saken er tatt til rettsvesenet, og vi følger den juridiske prosessen angående selskapet som ikke overholder vilkårene i kontrakten for å beskytte rettighetene til vår stat og vår institusjon.

Alle slags juridiske rettigheter angående nyhetene som tar sikte på å villede folket vårt ved å påvirke den pågående juridiske prosessen mot TCDD er forbeholdt.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar