Teachers' Day Message fra Pezük, daglig leder for TCDD Transportation

Teachers' Day Message fra Pezük, daglig leder for TCDD Transportation
Teachers' Day Message fra Pezük, daglig leder for TCDD Transportation
Abonner  


Lærerne våre, som gir det viktigste bidraget til konstruksjonen av en person og for å være et nyttig individ for samfunnet, er en fakkel som lyser opp vår vei med det de har lært oss i hver eneste periode av livet vårt.

Våre lærere, som gir størst styrke i samfunnsutviklingen, er våre viktigste prøvesteiner for å nå nivået til moderne sivilisasjoner.

Den største styrken til vår jernbanesektor, som har fungert som et lokomotiv i utviklingen av landet vårt i vår 165-årige jernbanehistorie, er våre selvoppofrende, hengivne, kunnskapsrike og erfarne menneskelige ressurser.

Sammen med tusenvis av mine jernbanevenner, som er arbeidet til tusenvis av lærere som har bidratt til opplæringen av denne ressursen, jobber vi med all vår styrke for å nå de vakrere og de bedre.

Som TCDD Tasimacilik er vi stolte og glade for å gi gaver til lærerne våre i år. I offisielle skoler tilknyttet departementet for nasjonal utdanning; Lærere som jobber i private skoler og høyere utdanningsinstitusjoner godkjent av departementet vil kunne dra nytte av 50 prosent rabatt på YHT- og hovedtogbilletter i perioden 24.-30. november.

Som Atatürk sa: «Lærere; Republikk fra deg; Den vil ha generasjoner med frie ideer, fri samvittighet og fri kunnskap.» I lys av hans uttalelse vil vi alltid fortsette å gi den største støtten til våre verdifulle lærere.

På vegne av TCDD Tasimacilik-familien, mens jeg feirer den 24. november lærerens dag, minnes jeg den største læreren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, med takknemlighet og barmhjertighet, og alle lærerne som vi sendte ut til evigheten, og respekterer alle våre lærere som opplyste oss med sitt lys.

Hasan Pezuk
Generaldirektør for TCDD
og styreleder

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar