TSE setter sine standarder i TOGG Project

TSE setter sine standarder i TOGG Project
TSE setter sine standarder i TOGG Project
Abonner  


Steg for steg nærmer det etterlengtede TOGG-prosjektet seg slutten. Hele Tyrkia venter på dagen da det første kjøretøyet kommer ut av produksjonslinjen i slutten av 2022. TSE-president Prof. Dr. Adem Şahin sa at når TOGG kommer ut av produksjonslinjen, er standardene for ladeinfrastrukturen klare. Şahin sa at TOGG er et etterlengtet prosjekt, "TOGG-prosjektet nærmer seg slutten trinn for trinn. Det går som planlagt. Mens vi alle følger med fra publikum, venter vi spent på dagen da det første kjøretøyet vil gå av linjen, rundt slutten av 2022. Det er imidlertid nyttig å vurdere systemet generelt. TOGG vil være elektrisk som du vet. Vi vil se at alle endringene i energiforbruket i verden har blitt brukt teknologisk i TOGG og vil fortsette å bli implementert ved å bli utviklet. Det er et viktig spørsmål her. Når han går av TOGG-produksjonslinjen, lurer jeg på om de elektriske problemene knyttet til ladeinfrastrukturen blir løst?» brukte uttrykket.

"VI PUBLISERT EN STANDARD OM LADEINFRASTRUKTUR"

Ved å uttale at TSE har utarbeidet to separate standarder angående ladeinfrastrukturen, sa Şahin, "TSE har utarbeidet standardene som skal brukes til å utarbeide ladeinfrastrukturen som faller inn under veiledningen fra departementet for industri og teknologi, som vi er tilknyttet. Den har publisert Standard for Electric Vehicles and Electric Vehicle Charging Systems – Basic Terms and Definitions som den første standarden. Denne standarden er vanlige termer, kanskje noe relatert til standardteknologi, men hva bør alle forstå av denne virksomheten når de leser den? Den har publisert en standard som definerer et generelt rammeverk, systemet, med tanke på hva som vil være dets vanlige vilkår. I tillegg utarbeidet og delte han standarden for ladeenheter og stasjoner for elektriske kjøretøy - installasjons- og sikkerhetskrav, angående måten å installere ladestasjonene som skal etableres, deres tilknytning til sentralnettet, problemene der og hvordan å løse dem."

"VI VIL FORTSETTE Å BIDRA"

Şahin la merke til at de vil fortsette å bidra til TOGG som en institusjon, og sa: "Den dagen da TOGG, hvor vi står som TSE, ventes spent, kan folk som bestemmer seg for å kjøre den bilen når de går av produksjonslinjen bruke kjøretøyet på motorveiene våre med ro i sinnet uten å støte på noen ladeinfrastrukturproblemer, og de vil også være fornøyd for å sikre at det er på et høyt nivå. Jeg tror at når krav og behov for andre standarder eller kriterier vil dukke opp, følger vi prosessen veldig nøye og prøver å være forberedt på forhånd. Fra nå av vil vi, som institusjon, fortsette å bidra til vår innenlandske bil så mye vi kan." han sa.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar