Türksat 5B satellitt skal lanseres i slutten av desember

Türksat 5B satellitt skal lanseres i slutten av desember
Türksat 5B satellitt skal lanseres i slutten av desember
Abonner  


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu påpekte at forberedelsene til oppskytingen av Türksat 5B-satellitten, som skal sendes ut i rommet av SpaceX, fortsetter, og kunngjorde at Türksat 5B-satellitten planlegges oppsendt i slutten av desember.

I sin uttalelse bemerket transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu at de fortsetter å jobbe for å ha medbestemmelse i romlandet og minnet om at de signerte kontrakten for Türksat 42B-satellitter med Airbus D&S-selskapet for å sikre redundansen til satellittene i de 5 ° østlig bane og å øke eksisterende kapasitet.

Karaismailoğlu påpekte at design- og produksjonsfasene til Türksat 5B-satellitten er fullført, og understreket at stadiene og transportforberedelsene planlegges ferdigstilt i november 2021 og overføres til fasilitetene til oppskytningsselskapet Space X for oppskyting. I henhold til gjeldende prosjektplan er Turksat 2021B-satellitten planlagt å bli skutt opp med en rakett av typen Falcon 5 fra Cape Canaveral-basen i Florida, USA, av Space X-selskapet, i slutten av desember 9, i henhold til gjeldende prosjektplan. .

TYRKIAS SATELLITTDATAKOMMUNIKASJONSKAPASITET ØKER 15 GANGER

Med henvisning til funksjonene til Türksat 5B-satellitten fortsatte Karaismailoğlu som følger:

«Türksat 5B, som vil være den sterkeste av Türksat satellittflåten med sin nyttige nyttelastkapasitet og effektverdier, er i kategorien High Throughput Satellite-HTS med minst 20 ganger høyere kapasitetseffektivitet enn Fixed Satellite Service FSS-klassens satellitter. Türksat 5B, som vil betjene et bredt dekningsområde som omfatter hele Midtøsten, Persiabukta, Rødehavet, Middelhavet, Nord- og Øst-Afrika, Nigeria, Sør-Afrika og dets nære naboland samt Tyrkia, vil levere tjenester for konseptene frekvensgjenbruk og multi-beam-dekning.Det vil gi en dataoverføringskapasitet på mer enn 55 Gbps totalt med Ka-Band nyttelasten brukt. Türksat 15B, som vil øke Tyrkias KA Band-kapasitet, som er Tyrkias satellittdatakommunikasjonskapasitet, mer enn 5 ganger, vil ta sin plass effektivt i kommersielle sektorer som maritim og luftfart der satellittkommunikasjon brukes. I tillegg, med den høye datakapasiteten som tilbys av Türksat 5B-satellitten, vil det være mulig å nå steder i Tyrkia som ikke kan nås med terrestrisk infrastruktur og en internettinfrastruktur vil bli etablert. I tillegg skal det sikres at de relevante frekvens- og banebruksrettighetene i 35° øst-banen med en manøverlevetid på over 42 år beskyttes.

TÜRKSAT 5B VIL ØKE TYRKIAS EKSPORT

Karaismailoğlu la merke til at økningen i kapasiteten til Türksat 5B-satellitten for Tyrkias satellittkommunikasjonsbehov vil gjøre det mulig å produsere kostnadseffektive løsninger for å møte satellittkommunikasjonsbehovene til offentlige institusjoner og private selskaper. Tyrkia og landet vårt».

PRODUKSJONS- OG TESTPROSESSENE AV UTSTYRET SOM SKAL BRUKES I FLYMODELLEN TIL TURKSAT 6A FORTSETTER

Minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu ga informasjon om Türksat 6A-satellittarbeid, sa: "Turksat 6A, som vil være en milepæl, inneholder mange oppdaterte kommunikasjonssatellittsystemer utviklet av de ledende prosjektinteressentene i vår luftfarts-, rom- og forsvarssektor. med nasjonale og nasjonale ressurser. Sammen med Türksat 6A vil Tyrkia ta sin plass blant landene som eier, produserer og eksporterer GEO-satellittteknologi. Med Türksat 6A vil Tyrkia begynne å bli nevnt blant de 10 beste landene som kan produsere satellitter i verden. Miljøtestingsaktiviteter på satellittsystemnivå til 2021A, hvis Engineering Model-integrasjon ble fullført i april 6 ved USET-senteret, ble startet. Innenfor omfanget av disse aktivitetene utføres termisk balansetest, akustisk vibrasjon, sinusvibrasjonstester, massesentermålinger, statiske belastningstester og flymodellintegrasjonsaktiviteter utføres samtidig ved USET-senteret. Den viktigste delen av prosjektet kazanProduksjonen og testene av 29 utstyr, som er blant våre produkter og utviklet lokalt, av kvalifikasjons- og ingeniørmodeller er fullført. Produksjons- og testprosessene for utstyret som skal brukes i flymodellen fortsetter."

Karaismailoğlu understreker at kommunikasjonssatellitten Türksat 6A, som fortsatt er i produksjon, planlegges sendt til verdensrommet i 2023, og la til at Tyrkia, som har modnet sine produksjonskapasiteter for romsystemer med Türksat 6A-prosjektet, nå vil bli et krafteksporterende rom. teknologier.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar