TAI åpnet et nytt kontor i Malaysia

TUSAS Et nytt kontor i Malaysia Acti
TUSAS Et nytt kontor i Malaysia Acti
Abonner  


Turkish Aviation and Space Industry, som er blant de ledende selskapene i verdens luftfartsindustri med sine luftfartsprosjekter, fortsetter sine investeringer og samarbeid for utvikling av ny generasjonsteknologi. Turkish Aerospace Industries, som åpnet et nytt kontor på Cyberview Futurise campus i Selangor, den kommersielle hovedstaden i Malaysia, begynte å samarbeide med Malaysia for nye felles prosjekter innen forsvarsindustri og luftfart.

Nok et nytt tillegg til mer enn 10 teknologikontorer rundt om i verden. kazanDen nye adressen til Turkish Aerospace Industries, som er bosatt, er Malaysia. Ingeniørene som skal jobbe i det nye kontoret, som vil styrke de langvarige relasjonene til Malaysia innen forsvar og luftfart, har som mål å gjennomføre felles studier på mange områder, fra ubemannede luftfartøyer til jet-trenere, fra helikopterprosjekter til moderniseringsprogrammer for verdens luftfartsøkosystem.

Turkish Aerospace Industries General Manager Temel Kotil understreker at strategisk samarbeid vil være svært viktig på grunn av Malaysias betydning, vil holde viktige møter innenfor rammen av sitt besøk i Malaysia. Temel Kotil, som skal besøke MIMOS, kjent som Malaysias teknologileverandør, vil dra til Malacca og signere en MoU med CTRM-selskapet knyttet til HÜRJET.

Uttrykker sine syn på det nyåpnede kontoret, Turkish Aerospace Industries General Manager Prof. Dr. Temel Kotil sa: "Med ingeniørene vi vil ansette innenfor rammen av vårt nye kontor, vil vi styrke båndene mellom de to landene og være vertskap for viktige studier for Malaysia og Tyrkia for å utvikle felles prosjekter innen luftfart og forsvar. Derfor har vi som mål å utvide vår halvt århundre gamle luftfartserfaring innen luftfart, romfart og forsvar innenfor rammen av felles innsats med Malaysia og å styrke den globale luftfartsindustrien, spesielt i våre regioner. Jeg ønsker at vårt nyåpnede kontor i Malaysia skal være nyttig når det gjelder forholdet mellom de to landene, og jeg vil gjerne takke mine kolleger for deres innsats.» sa.

Tyrkias ambassadør i Kuala Lumpur Dr. Merve Safa Kavakcı, derimot, snakket om samarbeidene og investeringene til Turkish Aerospace Industries i Malaysia: «Jeg håper at den fysiske tilstedeværelsen til Turkish Aerospace Industries, en av de ledende selskapene i vårt lands felt, i Malaysia vil være fordelaktig for forholdet mellom de to landene. Vi er glade for de konkrete samarbeidsprosjektene og tilstedeværelsen av våre forsvarsindustribedrifter i forskjellige regioner i verden den siste tiden. Faktisk er dagens åpning et godt eksempel på dette. Vi har sterke politiske og kommersielle forbindelser med Malaysia. Vi har full vilje og støtte til at dette skal komme videre med nye samarbeid innen forsvarsindustri. Vår strategiske partner Malaysia er vår største handelspartner i Sørøst-Asia. Akkurat som landet vårt ligger det i en veldig strategisk posisjon. Dagens åpning demonstrerer også tilliten til vårt lands selskaper i et sterkt, stabilt og velstående Malaysia.»

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar