Anbudsresultat for kapasitetsøkning på Antalya lufthavn og utleie i 25 år

Anbudsresultat for kapasitetsøkning på Antalya lufthavn og utleie i 25 år
Anbudsresultat for kapasitetsøkning på Antalya lufthavn og utleie i 25 år
Abonner  


I sin tale etter anbudet ønsket Hüseyin Keskin, styreleder og daglig leder, at resultatet av anbudet, som vil muliggjøre investeringer som vil gjøre Antalya til hovedstaden i verdensturismen, skal være fordelaktig.

TAV Airports AŞ-Fraport AG joint venture la inn det høyeste budet på 7 milliarder 250 millioner euro i anbudet for bygging av ytterligere investeringer for kapasitetsøkningen til Antalya lufthavn og utleie av driftsrettighetene til innenlandske/internasjonale linjer, generell luftfart, CIP-terminaler og deres komponenter.

Gülnur Uzaldı, nestleder for avdelingen for offentlig-privat sektorsamarbeid (PPP) og leder av anbudskommisjonen, sa i sin tale på anbudet som ble holdt ved General Directorate of State Airports Authority (DHMI): kazanHan uttalte at 18 av de 10 annonserte OPS-prosjektene var Build-Operate-Transfer-modeller og 8 var leieprosjekter for drift av eksisterende anlegg.

Uzaldı påpekte at Antalya lufthavn ikke vil møte den forventede økningen med sin eksisterende infrastruktur og kapasitet, tatt i betraktning den økningen landet sikter innen turisme i de kommende årene og forventet på kort sikt, med anbudet som ble holdt i dag, og sa: tilleggsinvesteringer som skal gjøres innenfor rammen av leasinganbudet er planlagt med tanke på realiseringsprosessen.» han sa.

Utvidet, innenfor rammen av prosjektet, utvidelse av innenlandske og andre internasjonale terminaler, bygging av 2. internasjonale terminal og generell luftfartsterminal, bygging av VIP-terminal og State Guesthouse, investeringer for å øke forklekapasiteten, bygging av ny teknisk blokk, tårn og sender stasjon, drivstofflager Han sa at det er investeringer som bygging av distribusjonsanlegg og distribusjonsanlegg.

Byggeperioden for de leide anleggene vil være 36 måneder og driftsperioden vil være 25 år. 8 selskaper knyttet til anbudet kjøpte filer, og 3 selskaper fikk godkjent sine besøksdokumenter.

BUD VIL VURDERES AV KOMMISSJONEN

Uzaldı uttalte at budene vil bli evaluert av anbudskommisjonen etablert av DHMI og sa:

I den første fasen av anbudet vil de ytre konvoluttene til tilbyderne åpnes og egnetheten til dokumentene spesifisert i anbudsspesifikasjonene vil bli undersøkt. I det andre trinnet åpnes de indre konvoluttene, og hvis budgiveren hvis dokumenter i den indre konvolutten samsvarer med spesifikasjonen er den eneste, forhandlingsmetoden, i tilfelle av mer enn én, tilbyr budgiveren den laveste leieprisen til budgiveren tilby den høyeste leieprisen ved å auksjonere med budgiverne i rekkefølgen etter forhandlingsmetoden. Resultatet av anbudet er endelig med vedtak fra Konkurransetilsynet og DHMI-styret. kazanvil verke.

Forlenget, som følge av det avsluttede anbudet, leieavtalen og dens vedlegg, kazanDen vil bli signert mellom aksjeselskapet som skal opprettes av budgiveren og DHMI og trer i kraft.

VNUCOVO-İNTEKAR OG TAV-FRAPORT BUSINESS PARTNERSHIPS INNBYD TIL ANBUDET

Ömer Gönül, leder for innkjøps- og forsyningsavdelingen og nestleder for anbudskommisjonen, uttalte at anbudsprosessen vil bli utført av kommisjonen, og et forretningspartnerskap mellom Vnucovo International Airport AŞ-İntekar Yapı Turizm og TAV Airports AŞ-Fraport AG la inn et tilbud på anbudet. brukte setningene.

Etter at kommisjonen åpnet budfilene til firmaene og kontrollerte at de var i samsvar med spesifikasjonen, ble de indre budkonvoluttene til firmaene åpnet.

Følgelig tilbød forretningspartnerskapet Vnucovo International Airport AŞ-İntekar Yapı Turizm 25 milliarder 5 millioner euro, og joint venture-selskapet TAV Airports AŞ-Fraport AG tilbød 250 milliarder 5 millioner euro for kapasitetsøkningen og 750-års leiekontrakten til Antalya lufthavn.

Vnucovo internasjonale lufthavn AŞ-İntekar Yapı Turizm joint venture foretok en investeringsforpliktelse på 783 millioner 400 tusen euro og TAV Airports AŞ-Fraport AG joint venture foretok en investeringsforpliktelse på 765 millioner 252 tusen 109 euro.

Deretter ble auksjonsdelen av anbudet vedtatt. TAV Airports AŞ-Fraport AG forretningspartnerskap ga det høyeste budet med 12 milliarder 7 millioner euro i auksjonen, som varte i 250 runder.

ANTALYA FLYPLASS VIL VÆRE DET STØRSTE TURISMEKNUTET I REGIONEN

Styreleder og daglig leder Hüseyin Keskin sa i sin tale etter anbudet at de realiserte de største prosjektene i republikkens historie med den unike visjonen til president Recep Tayyip Erdoğan og inspirasjonen og kraften de fikk fra riktig politikk fra Samferdsels- og infrastrukturdepartementet.

Keskin uttrykker at de er stolte over suksessen som vil føre Antalya lufthavn inn i fremtiden, og sa: "Selskaper fra Malaysia, Russland, Frankrike, Tyskland og Tyrkia kjøpte anbudsfilen. Dette er en indikator på tillit til landets økonomi og vekst." han sa.

Keskin forklarte at Antalya lufthavn vil gå inn forberedt med sitt fornyede ansikt og behov dekket i de kommende periodene, og uttalte at flyplassen vil være det største turisme-"knutepunktet" i regionen.

Keskin takket selskapets tjenestemenn som deltok i anbudet, som ble holdt på en transparent, åpen og konkurransedyktig måte, og ønsket at resultatet av anbudet, som vil muliggjøre investeringer som vil gjøre Antalya til et verdensmerke med sine historiske, kulturelle og geografiske trekk, vil hovedstaden i verdens turisme være fordelaktig.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar