Glemte gjenstander på offentlige transportkjøretøyer i Bursa forbauser de som ser

Glemte gjenstander på offentlige transportkjøretøyer i Bursa forbauser de som ser
Glemte gjenstander på offentlige transportkjøretøyer i Bursa forbauser de som ser
Abonner  


I tillegg til lommebøker, vesker, mobiltelefoner, bluetooth-hodetelefoner og bærbare datamaskiner, blant de som er glemt i kollektivtransportkjøretøyene som tilhører Bursa Metropolitan Municipality, er det mannekenger, trommer, proteser, lunsjskåler, dukker, campingstoler, krykker, spaserstokker og medisinske turgåere. er plassert.

BURULAŞ tapte og funnet kontorsjef Havva Çetin uttalte at hvis de blir brakt til dem, oppbevarer de gjenstandene som er glemt i kollektivtransportkjøretøyene på lageret i 1 år.

Çetin sa: «I alle transportkjøretøyer knyttet til BURULAŞ; Alle tapte og funnet gjenstander i t-bane, buss, BUDO, nostalgisk trikk, silkeorm er samlet på vårt tapte og funnet-kontor som ligger i Osmangazi stasjon. Blant de mest glemte gjenstandene er ID-er, lommebøker, paraplyer i regnvær, studentklær når skolene holder åpent. Vi har 1 års ventetid. Vi donerer utgåtte varer til ulike institusjoner, organisasjoner og foreninger. Vi oppbevarer gjenstander som ID, pass, førerkort i 1 måned og sender dem til Provins Befolkningsdirektorat. Vi oppbevarer også maten et døgn og ødelegger den. Barnevogner og overdimensjonerte sykler er glemt. De overrasker oss.» sa.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar