Drivstoff vil bli kjøpt

Abonner  


Drivstoff vil bli kjøpt
GENERELLT DIREKTORAT FOR TURKISK STATE RAILWAYS MANAGEMENT (TCDD) 1. REGIONAL MATERIALE DIREKTORATET

MOTORKJØP MED ATOS-SYSTEM FOR ULIKE TYPER AV 46 KJØRETØY PÅ VÅR REGIONS ARBEIDSPLASSER Innkjøp av varer vil skje ved åpen anbudsprosedyre i henhold til artikkel 4734 i lov om offentlige anskaffelser nr. 19, og tilbud mottas kun i elektronisk miljø gjennom EKAP . Detaljert informasjon om auksjonen finner du nedenfor:
HRN: 2021 / 800600
1 Administrasjonssjef
a) Navn: REPUBLIKK TYRKIA GENERALDIREKTORATET FOR STATE RAILWAYS (TCDD) 1. REGIONAL MATERIALE DIREKTORATET
b) Adresse: 1. REGION KJØP OG LAGERKONTROLL SERVICE DIREKTORAT Rasim Paşa Mah.Org Şahap GÜRLER Cad.nr 57 Kommisjonskontor Haydarpaşa - KADIKÖY / İSTANBUL 34716 Haydarpaşa KADIKÖY / İSTANBUL
c) Telefon- og faksnummer: 2163378214 - 2163378214
ç) Nettside der anbudsdokumentet kan vises og lastes ned ved hjelp av e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Anskaffelse av varer
a) Navn: MOTORKJØP MED ATOS-SYSTEM FOR 46 KJØRETØYER AV ULIKE TYPER PÅ VÅR REGIONS ARBEIDSPLASSER
b) Kvalitet, type og kvantitet:
Levering av ca. 46 11 liter diesel i 10000 måneder med automatiseringssystemet for drivstofforbruk (ATOS) for totalt 31.12.2022 forskjellige typer kjøretøy i vår region og tilknyttede arbeidsplasser frem til 11. 110000 XNUMX liter diesel oljeforsyning i totalt XNUMX måneder.
Detaljert informasjon kan fås fra administrativ spesifikasjon i utbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted som skal lages/leveres: Bilecik (Bilecik-Bozüyük), Sakarya (Sakarya-Alifuatpaşa), Kocaeli (İzmit-Gebze), İstanbul (Pendik-Kadıköy-Halkalı-Çatalca), Tekirdağ (Tekirdağ-Muratlı-Çerkezköy), for kjøretøy i Kırklareli (Kırklareli-Lüleburgaz) og Edirne (Edirne-Uzunköprü).
ç) Varighet/leveringsdato: Etter signering av kontrakten vil arbeidet starte 01/02/2022-31/12/2022. Det er imidlertid ulike årsaker som tilstrekkelighetsvurdering, tilbydernes rett til å klage , administrasjonens plikt til å svare på denne klagen, innsigelsesklagen og institusjonens eksamensperiode. Det kan føre til en forlengelse av anbudsprosessen og siden disse periodene ikke fullt ut kan forutses på forhånd, vil det tas hensyn til at kontrakten kan finne sted på et senere tidspunkt enn planlagt signeringsdato og dermed oppstart av arbeidet, og kontrakten vil bli underskrevet tilsvarende. Sluttdatoen for arbeidet vil uansett være 31/12/2022 (inklusive).
d) Startdato: innen (7) kalenderdager etter signering av kontrakten

3 Tender
a) Anbud (tidsfrist) dato og klokkeslett: 03.01.2022 - 15:30
b) Møtested for anbudskommisjonen (adressen hvor e-bud vil bli åpnet): TCDD Plant 1. Regional Directorate Station Building 1. Floor Haydarpaşa/İSTANBUL

Registrer deg på vår side har vi publisert anskaffelser Kjøpsinformasjonsformål stedet geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de opprinnelige budgivning Dokumenter Dokumenter Forskjeller mellom originalbilag geçerlidir.kaynak i Official Gazette, dagsaviser, nettsidene til offentlige institusjoner og organisasjoner.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar