Gülermak vil bygge İzmir Buca Metro

Gülermak vil bygge İzmir Buca Metro
Gülermak vil bygge İzmir Buca Metro
Abonner  


Evalueringsprosessen for byggeanbudet av Buca Metro, den største investeringen i byens historie, som skal realiseres av Izmir Metropolitan Municipality, er fullført. Etter anbudet, der 8 selskaper konkurrerte, ble evalueringsrapporten utarbeidet av Izmir Metropolitan Municipality anbudskommisjon godkjent av European Bank for Reconstruction and Development. Det ble opplyst at Gülermak Heavy Industry Construction and Contracting Inc., som oppfylte anbudsvilkårene, ville bli invitert til kontrakten.

Anbudsbeslutningen ble kunngjort under byggeanbudsprosessen for Buca Metro, som vil betjene mellom Üçyol Station - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule, som er den femte etappen av İzmir Light Rail System. Evalueringsrapporten av to-trinns anbudskonkurranse for byggingen av den 5 kilometer lange linjen, som vil være den største investeringen i byens historie, ble godkjent av Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling (EBRD). Det ble opplyst at Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş, som oppfylte anbudsvilkårene i betydelig grad, ville bli invitert til kontrakten i tråd med rapporten, som også besto ekspertundersøkelsen oppnevnt av EBRD. Etter 13,5-dagers tilbakemeldingsperiode til selskapene vil entreprenørselskapet bli innkalt til kontrakt 7 dager senere.

8 selskaper konkurrerte

De 13 første selskapene deltok i anbudet som besto av to trinn, og i 8. trinn ble det bedt om økonomiske tilbud fra 3 selskaper som oppfylte de tilstrekkelige kriteriene. Bayburt Group- Azercon OJSC Joint Venture, China Civil Engineering Construction Corporation og Kolin İnşaat Joint Venture, Dentas-Gürbag Joint Venture, Doğuş Construction and Trade Inc., EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL Consortium, Gülermak İnşaat, JV of Dillingler Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt AŞ. 921 milliarder 498 millioner XNUMX tusen TL-bud ble gitt.

Selskapene som deltok i anbudet og deres økonomiske tilbud var som følger; (ekskl. mva)

  1. Bayburt Group & Azercon OJSC Joint Venture - 4 milliarder 721 millioner 866 tusen TL.
  2. China Civil Engineering Construction Corporation og Kolin Construction Joint Venture - 6 milliarder 998 millioner 246 tusen TL.
  3. Dentas - Gürbag Joint Venture - 7 milliarder 196 millioner 217 tusen TL.
  4. Doğuş Construction and Trade Inc. - 6 milliarder 932 millioner 477 tusen TL.
  5. EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL Consortium-9 milliarder 682 millioner 906 tusen TL.
  6. Gülermak Construction - 3 milliarder 921 millioner 498 tusen TL.
  7. JV Of Dillingham Construction - Özaltın Construction Joint Venture - 4 milliarder 357 millioner 481 tusen TL.
  8. Yapı Merkezi - Nurol Joint Venture - 3 milliarder 392 millioner 950 tusen TL.

EBRD godkjent

I den andre fasen ble tilbudene fra firmaene evaluert av anbudskommisjonen og den endelige evalueringsrapporten ble sendt til Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling (EBRD) for godkjenning i samsvar med internasjonal anbudslovgivning. Under gjennomgangen av evalueringsrapporten ble det ansatt en utenlandsk uavhengig ekspert oppnevnt av banken. Som et resultat av den uavhengige ekspertens undersøkelse ble rapporten utarbeidet av anbudskommisjonen godkjent av EBRD.

Ekstern finansiering på 490 millioner euro

Ordfører Soyer i Izmir Metropolitan Municipality signerte i juli en ekstern finansieringsavtale på 125 millioner euro med European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) for Üçyol-Buca metrolinje. Den første låneavtalen for Buca Metro, som skal bygges av Izmir Metropolitan Municipality med egne ressurser, ble signert med European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) i juli. Den utenlandske finansieringskontrakten på 125 millioner Euro har en løpetid på 4 år, 12-måneders Euribor + 6 % rente. En finansieringsavtale med det franske utviklingsbyrået på 3,20 millioner euro uten statsgaranti, med en løpetid på 125 år, inkludert 4 års utsettelsesperiode, ble signert i november. En autorisasjonsavtale ble signert med Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) for 12 millioner euro og med Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) for 125 millioner euro. Dermed ble en internasjonal investering på 115 millioner euro brakt til byen. kazanropte.

Det vil gi førerløs service.

Linjen, som utgjør den femte etappen av İzmir Light Rail System, vil betjene mellom Üçyol Station - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus-Çamlıkule. 5 stasjonsområder ble bestemt på 13,5 km-linjen som skulle bygges med dyptunnelteknikken (TBM/NATM) ved bruk av TBM-maskinen. Fra og med Üçyol vil linjen inkludere Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca kommune, Kasaplar, Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule stasjoner. Buca-linjen vil bli integrert med den andre trinnslinjen som går mellom Fahrettin Altay-Bornova ved Üçyol-stasjonen og med İZBAN-linjen ved Şirinyer-stasjonen. Togsett på denne linjen vil betjene uten sjåfører. Produksjonsarbeidet er planlagt å ta 11 år.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar