Investering på 465 millioner TL fra Poliport til Kocaeli havneområde

Investering på 465 millioner TL fra Poliport til Kocaeli havneområde
Investering på 465 millioner TL fra Poliport til Kocaeli havneområde
Abonner  


Poliport opererer i Kocaeli Bay-regionen, som er blant de 10 største havnene i Europa, og vil øke sin kapasitet med en investering på 465 millioner TL. Med investeringen forventes lagringskapasiteten for flytende last på 271.000 kubikkmeter å øke til 436.000 kubikkmeter. Investeringer knyttet til kapasitetsøkning vil bli tatt i bruk fra og med 2022.

Poliports daglige leder Efe Hatay sa at insentivsertifikatet, som vil gi statsstøtte som skatter, moms og forsikringspremier for investeringen verdt 465 millioner TL, har blitt publisert i Offisiell Gazette. Daglig leder Efe Hatay, som sier at han har påtatt seg en viktig oppgave i selskapet og har oppnådd mange førsteplasser i 50 år, sa: "Som en av de ledende uavhengige kjemiske lagringsterminalene i Kocaeli-regionen, som er episenteret i regionen som produserer 45 % av Tyrkias BNP, gir vi full -tidsservice til våre kunder. Kapasitetsøkningen vil også bidra betydelig til den regionale økonomien, sa han.

Poliport, et datterselskap av Polisan Holding, som har operert i mer enn 50 år i Kocaeli Gulf-regionen, som er i en strategisk viktig posisjon og også er ledende når det gjelder lasthåndtering, vil øke sin kapasitet med sin nye investering. bulklagringstjeneste til sine kunder; Poliport, som også leverer tørrlast og stykkgods-lossetjenester og lagertjenester, vil foreta en tilleggsinvestering på 213,000 millioner TL i kai-, brygge- og tankområdet.

Rett til å motta statlige insentiver for investeringer i Kocaeli Bay Area kazande var

Poliports daglige leder Efe Hatay sa at det ble mottatt insentiver for den nevnte investeringen. Statsstøtte gitt av insentivsertifikatet publisert i Offisiell Gazette med varsel fra departementet for industri og teknologi; Han opplyste at det inkluderer 55 prosent skattefradrag, 20 prosent investeringsinnskuddssats, 3 års aksjestøtte for forsikringspremien og momsfritak.

Kapasitetsøkning vil bidra til lønnsomhet og samfunnsøkonomi

Efe Hatay sa at Poliport er den yngste og mest moderne havneterminalen i Kocaeli Bay-regionen med teknologien som brukes, "Vi har fokusert investeringene våre på å opprettholde kvaliteten på tjenesten vi har levert til verdens største produsenter på det høyeste nivået. nivå og gjøre en forskjell ved å bruke teknologi siden 1990-tallet. Reparasjoner og renoveringer på tankplassene, som vi startet i 2021, fortsetter raskt. Vi vil fokusere på lønnsomhet i havnevirksomheten vår ved å sette våre lukkede lagre, hvis brygge- og utviklingsaktiviteter fortsetter, i drift i begynnelsen av 2022. I tillegg fortsetter AION-prosjektet, som vi startet for idriftsettelse av havneautomatiseringsprogrammet i 2022. Samtidig som vi gir trygge og raske løsninger til behovene til kundene våre med våre strategiske investeringer, har vi som mål å bidra til vekst av vår region og landets økonomi samt bærekraftig lønnsomhet."

Vær den første til å kommentere

Yorumlar