İZSUs budsjett for 3 på 800 milliarder 2022 millioner lire vedtatt

İZSUs budsjett for 3 på 800 milliarder 2022 millioner lire vedtatt
İZSUs budsjett for 3 på 800 milliarder 2022 millioner lire vedtatt
Abonner  


2022-budsjettet til İzmir Metropolitan Municipality İZSU generaldirektorat ble akseptert med et flertall av stemmene. I en tale på generalforsamlingen, hvor et budsjett på 47 milliarder 3 millioner lire, hvorav 800 prosent er bevilget til investeringer, ble stemt, sa styreleder Tunç Soyer: «Helsedepartementet og det provinsielle helsedirektoratet bestemmer verdiene knyttet til vannet som renner fra kranene i Izmir. Som et resultat av disse bestemmelsene er det følgende virkelighet; Drikkevann er på nivået 11 prosent i alle 100 storbydistrikter og 19 prosent i 95 distrikter. İzmir kan også være stolt av dette. "Vi gir nasjonen vår drikkevann," sa han.

Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer ledet İZSU-generalforsamlingen som ble holdt på Ahmed Adnan Saygun Art Center (AASSM). På møtet ble İZSU Generaldirektoratets resultatprogram for regnskapsåret 2022 og budsjettutkastet for budsjettåret 2022 diskutert. The Republican People's Party (CHP) Group som kom på talerstolen etter presentasjonen Sözcüsü Nilay Kökkılınç, med henvisning til visjonen til İzmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer, "En annen vannforvaltning er mulig" og sa: "Vi ser at alle arbeidene som er planlagt for å betjene İzmir på den beste måten blir utført med besluttsomhet." Kökkılınç la merke til at İZSU ga en god test, og understreket at 47 prosent av institusjonens nye budsjett ble allokert til investeringer.

De største investeringene i Kemalpaşas historie

I en tale på sesjonen sa Kemalpaşa-ordfører Rıdvan Karakayalı: "Jeg vil gjerne takke İZSU-teamet for deres investeringer i Kemalpaşa. Faktisk gjør İZSU den største investeringen i Kemalpaşa i sin historie. Vi snakker om en by hvor kloakk har strømmet ut i bekken i hundrevis av år. "Akkurat nå går arbeidet veldig fort," sa han. Ordfører Karakayalı ga uttrykk for at interessen for distriktet hans økte etter pandemien, og sa: "Etter at vår storbykommune så dette, ble infrastrukturinvesteringene økt." Karakayalı understreket at store investeringer kommer til Kemalpaşa, hvor landbruksproduksjon også utføres, sa Karakayalı, "İZSU har investert 120 millioner lira i vårt distrikt," og uttalte at regnvann og avløpsinfrastruktur vann- og drikkevannsarbeid utføres i full fart. .

Den største flyttingen av staten vår til Çeşme kom fra İZSU

Çeşme-ordfører Ekrem Oran sa: "Siden 2019 har İZSU gjort det største investeringsgrepet gjort av staten vår i Çeşme. Denne investeringen, som er nærmere 255 millioner lire, dekker mange problemstillinger. Men det viktigste var at İZSU-administrasjonen jobbet i koordinering med Çeşme kommune, og vi fant denne administrasjonen hver gang vi ringte. Hele verden så viktigheten av drikkevannet vårt under denne pandemiperioden. Selv om vi alle er godt klar over lekkasjene i den utdaterte infrastrukturen til vår Çeşme, har investeringene som er gjort i år stort sett eliminert lekkasjene. Alvorlige forbedringer har blitt gjort i bekkeleiene våre," sa han.

Ödemiş-ordfører Mehmet Eriş ga også eksempler på noen prosjekter og investeringer som satt fast i sentralregjeringens prosedyre. For å minne om arbeidet til İZSU sa president Eriş: "Jeg vil gjerne takke regionen min og distriktet mitt for deres støtte."

Det er slik over hele verden

Som et kollektivt svar på kritikken fra opposisjonen i parlamentet, sa Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer: "Dette er tilfelle overalt i verden, opposisjonen som vil si at regjeringen har gjort en veldig god jobb vil ikke finne det tilstrekkelig. Faktisk ligger det i politikkens natur. Siden vi er misfornøyde med situasjonen vi er i og vi tenker på hvordan vi kan gjøre det bedre, fortsetter utviklingen vår og vi er på en reise mot det bedre og det vakre.

Å si at det ikke er noen produksjonsfeil i Gördes betyr å lukke øynene.

Fra tid til annen avklarte Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Soyer debattene om Gordes-demningen. Ordfører Soyer sa at den lave vannstanden i demningen ikke er forårsaket av tørken, men av de strukturelle problemene i demningen, "De nåværende tallene er foran meg. Gjennomsnittlig beleggsnivå for İzmirs demninger er i intervallet 40, 45, 50 prosent. Alle demninger er sånn. Bare 1 prosent i Gördes. Nesten ferdig, tørket opp. Kontroller at det er en produksjonsfeil. Ikke ignorer dette. Det er feil i tunnelene også. Den ble renovert 4 ganger fordi den ikke holdt vann i bunnen. Dessverre er det en slik feil. Å si nei betyr egentlig å lukke øynene. Dette er ikke sant. I så fall, hvorfor fortsatte du å investere? Vi bygde renseanlegget Koskoca Kavaklıdere, vi stolte på staten. Hvordan gir vi opp? Men tallene er veldig klare. Mens vi ventet på å motta 659 millioner kubikkmeter vann siden den ble bygget, kunne vi i løpet av tiden få til sammen 190 millioner kubikkmeter vann. Vi har ikke hatt noen på 3 år. Vi må jobbe sammen med DSI. Våre byråkrater har gode relasjoner til DSI-byråkrater og de kommer godt overens. Politisk må vi støtte dette samarbeidet. Ikke bare CHP, men også medlemmer av AK-partiet bør påtvinge DSI-byråkrater dette og innprente det," sa han.

Er det ikke departementets oppgave å rense bunnen i bukta?

President Soyer uttalte seg om rensingen av bukten og sa: «Er ikke bunnrengjøringen i bukten departementets jobb? Departementet har en avdeling for det. Det er en sjefingeniør for marin mudring. Men sist gang de gjorde en mudring i mai 2018. Og det er å åpne hælen, altså slik at skipene kan komme inn. Det handler ikke om rengjøring. Jeg ber vennene mine fra AK-partiet støtte arbeidet vi vil gjøre i golfen fra sjefsingeniøren for rengjøringen av gulfbunnen. De bør definitivt samarbeide. Vi må gjøre det sammen. Departementet er ikke utenfor dette landet, det er vårt departement. Da bør de støtte oss. Det er en grunn til at vi ikke prioriterer åpning av sirkulasjonskanalen, men separering av bekkene og overvannsavløpskanalen. Først må vi stoppe forurensningen. Det betyr ikke at vi aldri kommer til å bygge sirkulasjonskanalen. Først skiller vi regnvanns- og kloakkkanalene. Dette er en veldig vanskelig jobb. SözcüDet høres lett ut å uttrykke med ord, men jeg så på arbeidet i Buca. Det er ikke noe å tenke på. Du forstyrrer all trafikken, du fjerner de eksisterende veiene. Du bryter noe som har eksistert i flere tiår, og du lager noe nytt igjen. Disse kilometerne er enkle å uttrykke, men selv 100 meter er en stor sak. Det krever stort mot, store ofre og stort arbeid. Jobbet 2 timer i 24 måneder. Det er ingen lett jobb. Men vi står også i gjeld til denne byen. Vi må gjøre dette fordi vi vet at bukta ellers ikke vil bli renset, sa han.

Bra vi gikk, vi sendte inn 60 straffesaker

Som svar på kritikken om turen som ble gjort til regionen for forurensningen av Gediz-elven, sa Soyer: "Jeg dro ikke til Gediz som ordfører i Izmir Metropolitan Municipality, jeg gikk som president for Union of Aegean Municipalities. Som president for Aegean Municipalities Union er dette mitt ansvar. Aegean Municipalities Union er en union som Kütahya, Uşak og Manisa er medlemmer av. Trenger vi virkelig å stille spørsmål ved dette? I flere tiår har Gediz strømmet ut gift. Den kommer så langt til bukten, den kommer ikke så langt, den går ut, hvilken forskjell gjør det! Våre fruktbare land blir forgiftet, bror. Ok, jeg forventer ikke takk, men jeg forventer i det minste at dette blir forstått. Hvorfor gjorde vi dette? I flere tiår har ingen tatt ansvar for at vi må bekjempe denne forurensningen og forgiftningen. Det er ilagt en bot på 200 tusen TL for å få vann til å renne til et renseanlegg, heter det videre. Det har pågått i flere tiår. Det er tørke, det er klimakrise, det er feil landbruksproduktmønster, det er vill vanning, det er ikke nok, vi forgifter det også. Hvem vil motsette seg dette? Det som trengs er ikke. Hva skal vi gjøre? Skal vi bli i publikum? Glad vi dro. Vi sendte inn 60 straffesaker. Vi følger med. Som Aegean Municipalities Union har vi muligheten til å bygge et renseanlegg på et nødsted. Dette landet er vårt."

İZSU jobber virkelig hardt

«İZSU jobber virkelig hardt. Godt gjort til alle vennene mine her og deres innsats, vi er stolte av hver av dem. President Soyer fortsatte sin tale med ordene "Jeg vil gjerne takke alle rådsmedlemmene våre, vi er vitne til at de alle har tenkt på", sa president Soyer: "Hvorfor oppsto ikke slim (sjøspytt) i Izmir? Vi har 7 provinser som slipper ut avløpsvannet de renser til Marmara. Av renseanleggene i disse 7 provinsene er 51 prosent naturlig og biologisk behandling, 48 prosent er nett- og sandbehandling. Bare i İzmir er 68 prosent av 97 behandlinger avansert biologisk behandling. Hva betyr dette? Den frigjør ikke nitrogen og fosfor. Vannet behandlet med rist og sand renser dessverre ikke nitrogen og fosfor. İzmirs forskjell fra Marmara er at det har avanserte biologiske behandlingsanlegg. Imidlertid kan vi alle være stolte av det individuelt. Dette er en veldig verdifull jobb!» sa.

Izmir kan også være stolt av dette

Soyer sa at det gjøres et forsøk på å skape en oppfatning om renheten til Izmirs vann fra tid til annen, "Verdiene knyttet til vannet som strømmer fra Izmirs kraner bestemmes av helsedepartementet og det provinsielle helsedirektoratet. Som et resultat av disse bestemmelsene er det følgende virkelighet; Drikkevann er på nivået 11 prosent i alle 100 storbydistrikter og 19 prosent i 95 distrikter. İzmir kan også være stolt av dette. "Vi gir nasjonen vår drikkevann," sa han.

Innenfor rammen av det godkjente budsjettet etter hans taler, ble 3 milliard 800 millioner aksjer på 1 milliarder 789 millioner lire allokert til investeringer. På møtet ble İZSU-generaldirektoratets resultatprogram for regnskapsåret 2022 og budsjettårets budsjettutkast inkludert 2022, 2023 og 2024 akseptert med flertall av stemmene.

Hva er detaljene i budsjettet?

İZSU Generaldirektoratet har som mål å realisere de største investeringene i sin historie neste år. İZSU, som startet prosjekter som vil bringe Gulfen tilbake til sine gamle dager med separasjonslinjer for regnvann, la grunnlaget for anleggene som økte avløpsvannbehandlingskapasiteten i byen og forbedret behandlingskvaliteten, og utførte arbeid for uavbrutt og sunt drikke vann i 30 distrikter, har nådd 3 milliard TL av budsjettet for 800 på 2022 milliarder 1 millioner lire. har bevilget en del av 789 millioner TL til investeringer.

Ny forskrift om takster

Generaldirektoratet for İZSU har regulert vanntariffene for å møte de økende utgiftene, spesielt energikostnadene, som har økt betydelig i den siste perioden. I tillegg ble 0. trinnstariffen, som tidligere ble brukt for forbruk mellom 13-1 kubikkmeter, justert til 0-10 kubikkmeter for å beskytte de minkende vannressursene på grunn av klimakrisen og for å stimulere til vannsparing. I følge den nye tariffen, som vil gjelde fra 1. januar 2022, skal det legges til en prisøkning på 18 prosent på første trinn av vannet som brukes i boligene og 30 prosent prisøkning på andre trinn.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar