Karsan, Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud Kazanutenfor

Karsan, Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud Kazanutenfor
Karsan, Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud Kazanutenfor
Abonner  


Karsan Automotive Industry and Trade Inc. tildelte bussanbudet til Mersin Metropolitan Municipality. kazanvar.

Uttalelsen til Public Disclosure Platform (KAP) er som følger: «Vårt firma, som ble åpnet av European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) for Mersin Metropolitan Municipality, inkluderer levering av 100 CNG-drevne busser (70 solo, 30 artikulerte) og 2-års vedlikehold av kjøretøyene. kunngjorde på Public Disclosure Platform at den har levert et bud på anbudet, og at budene som er lagt inn av budgiverne vil bli evaluert av EBRD og Mersin Metropolitan Municipality, under hensyntagen til ulike kriterier som arbeidserfaring, teknisk kompetanse og kostnad. Av anbudsmyndigheten er det aktuelle tilbudet tildelt vårt selskap. kazanVi har fått beskjed om at anbudet er avvist, og innsigelsesprosessen vedrørende anbudet fortsetter. Viktig utvikling om emnet vil bli delt med publikum og våre investorer.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar