Styrker inntak av hvitløk immunforsvaret?

Styrker inntak av hvitløk immunforsvaret?
Styrker inntak av hvitløk immunforsvaret?
Abonner  


Kostholdsekspert Elif Bilgin Baş ga informasjon om emnet. Hvitløk i sin lille effekt er en flott helsebutikk. Hvitløk er rik og mangfoldig når det gjelder vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Den inneholder ulike svovelforbindelser, mange aminosyrer som danner byggesteinene til proteiner, mineraler som kalsium, kobber, kalium, jern, magnesium, sink, spesielt germanium og selen. Dette rike innholdet letter tilpasningen av kroppen vår til klimaet og årstiden, styrker immunforsvaret vårt.

Svovelforbindelser, som gir hvitløken sin smak og lukt, forhindrer svulstdannelse. Germanium- og selenmineralene i hvitløk sikrer, takket være deres antihypertensive egenskaper, et mer balansert blodtrykk.

Hvitløk inneholder også forbindelser som allicin, alliin og ajoenin. Disse forbindelsene forhindrer oss i å bli syke om vinteren ved å vise antibiotiske og antivirale effekter. Det lar oss lett bli frisk når vi er syke.

De negative effektene av overdreven forbruk av hvitløk sees. Svovelforbindelser i strukturen kan forårsake allergier. Gasser som frigjøres under fordøyelsen kan skade den sunne strukturen i tarmen. Med sin blodfortynnende effekt kan overdreven og uforsiktig inntak av blodfortynnende midler forårsake uønskede effekter. Det er hensiktsmessig å konsumere 2 fedd rå hvitløk daglig.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar