Svar fra ekstraordinær generalforsamling på påstander om «politiets selvmord økte»

Svar fra ekstraordinær generalforsamling på påstander om «politiets selvmord økte»
Svar fra ekstraordinær generalforsamling på påstander om «politiets selvmord økte»
Abonner  


Generaldirektoratet for Sikkerhet (EGM) avga en uttalelse om påstandene om at politiets selvmord har økt den siste tiden.

I den skriftlige uttalelsen fra EGM ble følgende informasjon formidlet:

"Påstandene og delte data i noen medier om at politiets selvmord har økt den siste tiden, gjenspeiler ikke sannheten.

Lignende påstander ble brakt på dagsorden før, vårt generaldirektorat ga en uttalelse angående disse påstandene og tiltakene som ble tatt i denne retningen ble delt med offentligheten. Vi vil gjenta at praksisen med å utsette alt vårt personell for en psykologisk evaluering minst en gang i året er igangsatt. Vårt personell som trenger psykisk helseoppfølging og behandling støttes, og alle muligheter gis for å bli frisk uten begrensninger i lønn og personlige rettigheter.

Avdelingsdirektoratet for veiledning og psykologisk rådgivning ble opprettet i Sentralorganisasjonen til Generaldirektoratet for sikkerhet for å overvåke all veiledning og psykologisk støttepraksis i organisasjonen vår mer effektivt og mer omfattende. Antallet psykologer i vår organisasjon er økt med de intensive innkjøpene som ble gjort i 2020 og 2021. Målet vårt er å nå minst én psykolog per tusen ansatte.

"Learn - Notice - Help Project" ble lansert i begynnelsen av 2021 med råd og veiledning fra fakultetsmedlemmer fra avdelingene for psykologi, psykiatri og psykologisk rådgivning og veiledning ved våre universiteter. Med dette prosjektet, å øke det psykiske velværet til vårt personell, å øke bevisstheten om veiledning og psykologisk støttepraksis, å gjøre resultatene av tjenestene som utføres i veilednings- og psykologstøtteenhetene målbare, for å positivt påvirke politiets familie og næringsliv, sosialt miljø harmoni og relasjoner, stressmestring og kommunikasjonsevner ment å bidra. Som organisasjon er vi følsomt fokusert på dette problemet, og arbeidet vårt fortsetter uavbrutt.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar