Temsas miljøbusser øker antallet på Israels veier

Temsas miljøbusser øker antallet på Israels veier
Temsas miljøbusser øker antallet på Israels veier
Abonner  


TEMSAs miljøvennlige E6-dieselmotor LF12-modell tar sin plass på israelske veier. Ved å levere 48 kjøretøyer til Dalhom Motors, en av Israels største operatører, har TEMSA inkludert totalt 83 TEMSA-merkede kjøretøy i selskapets flåte i løpet av et år, med den siste forsendelsen.

TEMSA, som har gjort viktige leveranser med sitt eksportangrep på det europeiske markedet, fortsetter veksten i ulike geografier. Med de offentlige transportsystemene den har utviklet, fortsetter TEMSA å tilby de best egnede kjøretøyene til markedene, både hjemme og i utlandet.

TEMSAs miljøvennlige LF6-modell med E12-dieselmotor tilbyr moderne løsninger til byer, og fortsetter å øke antallet på israelske veier. Til slutt, TEMSA, en av de største operatørene i Israel, Dalhom Motors Ltd. selskapet leverte kjøretøyet.

Under kontrakten ble 48 LF12-modell TEMSA-kjøretøyer inkludert i selskapets flåte. Med den siste forsendelsen økte antallet TEMSA-merkede kjøretøy til 83 i løpet av et år, og de siste kjøretøyene som ble kjøpt klare til å gå inn på linjen i Israel vil bli satt i tjeneste for folket i Netanya, Israel 1. januar 2022.

83 KJØRETØY LEVERT PÅ ETT ÅR

TEMSA reflekterer sin erfaring innen bytransportløsninger til busser, og designet de 48 LF12-modellene, som ble sendt, ned til minste detalj. Alle alternativene som ble bedt om av Dalhom Motors Ltd., en av Israels største operatører, ble inkludert i TEMSA-signaturen, og det var bemerkelsesverdige detaljer. TEMSA og Dalhom Motors Ltd. I samarbeid med kjøretøyene ble alle alternativene inkludert operatørens spesielle forespørsler som destinasjonsbrett og billettautomat fullført i TEMSA-fabrikken.

TEMSAs viseadministrerende direktør for salg og markedsføring, Hakan Koralp, understreket at TEMSAs effektivitet i utenlandske markeder øker dag for dag: «For TEMSA har 2021 vært et år med vekst og solid fremgang i markedene det er lokalisert i. Til slutt tror vi at flåten på 83 kjøretøyer vi leverte til Israel i løpet av et år ikke bare vil holde tritt med byens arkitektur, men også være et eksempel for 'Smarte byer'-visjonen med dens økonomiske, komfortable, trygge og miljøvennlige struktur. . På slutten av et år hvor vi hadde å si i det europeiske markedet, tok vi en solid posisjon i Midtøsten-markedet med denne leveransen.» sa.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar