Teknologier som digitaliserer produksjonsstyring i bilindustrien av Doruk

Teknologier som digitaliserer produksjonsstyring i bilindustrien av Doruk
Teknologier som digitaliserer produksjonsstyring i bilindustrien av Doruk
Abonner  


Automechanica Istanbul Plus 2021, som samler mange fagfolk innen bilproduksjon og reparasjon fra tre kontinenter, var adressen til digitale løsninger. Doruk, som opererer innen mer effektiv, smidig, lavkost- og kvalitetsproduksjon med bruk av digitale verktøy i produksjonsstyring, deltok i Automechanica Istanbul Plus 2021, som samlet tusenvis av fagfolk fra bilindustrien fra forskjellige deler av verden. På messen; Ved å introdusere ProManage Cloud, den banebrytende teknologien til produksjonsstyringssystemet ProManage, og den innovative teknologien til ProManage Cloud Kit, som passer digitalisering i en boks, ga Doruk digitale tips om styring av produksjonsoperasjoner til merkevarer som har en viktig plass i Tyrkias bilindustri eksporterer.

Doruk, arkitekten for smarte fabrikkteknologier, deltok på Automechanica Istanbul Plus 2021, som ikke kunne holdes i fjor på grunn av den globale pandemiske krisen. Doruk på messen holdt på TÜYAP kongress- og messesenter; hatt muligheten til å introdusere ProManage Cloud-teknologi, som har som mål å gjøre det mulig for industrifolk å være blant fremtidens playmakere, til bilindustriens ledende roller. Ved å tiltrekke seg all oppmerksomhet med ProManage Cloud, som fjerner hindringene for digital transformasjon, tok Doruk også viktige kontakter for nye samarbeid og globale partnerskap.

Ledere i bilindustrien opprettholder kvalitet i masseproduksjon takket være ProManage Cloud

Med messene, som er en del av en bransje basert på fysiske møter, både digitalt og fysisk i år, hadde Doruk en hybrid utstillingsopplevelse med bilindustri. Doruk fikk stor interesse både innen ansikt-til-ansikt og digitale felt, og var blant selskapene som vakte oppmerksomheten til hovedindustrien og underindustrien i bilindustrien mest med ProManage Cloud-teknologi. Denne teknologien, som i stor grad letter transformasjonen av SMBer ved å fjerne 7 forskjellige hindringer foran digitalisering, kan bare starte med maskineri og produksjonsovervåkingsfunksjoner. Med sin enkle å installere og raske å lære struktur gir ProManage Cloud bedrifter muligheten til å gjøre en nyttig start innen digitalisering, samtidig som produksjonsstyringen til SMB digitaliseres, samtidig som kvaliteten i masseproduksjonen opprettholdes.

Teknologien, som bidrar til å maksimere effektiviteten i mager produksjon, en av de viktigste problemene i bilindustrien, installeres med liten innsats og eliminerer arbeidsbarrieren. Industrifolk med ProManage Cloud; De kan overvåke virksomhetene sine fra mobile enheter, og umiddelbart overvåke produksjonsmengden og om maskinene fungerer eller ikke. På denne måten lar det forhindre tapt tid, automatiserer de manuelle prosessene og minimerer risikoen for feil.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar