Vi trenger en økning i innenlandske merkevarer for bærekraftig utvikling

Vi trenger en økning i innenlandske merkevarer for bærekraftig utvikling
Vi trenger en økning i innenlandske merkevarer for bærekraftig utvikling
Abonner  


Delegasjonen til Turkish Retailers Federation (TPF), den største paraplyorganisasjonen for organisert detaljhandel, holdt sitt tredje ansikt-til-ansikt møte, etter İzmir og Ankara, i Gaziantep, en del av UNESCOs Creative Cities Network, arrangert av Şölen. Møtet, som ble organisert for å styrke samholdet og solidariteten blant medlemmene, ble holdt med deltakelse av TPF-styremedlemmer, PERDER-presidenter, Çukurova, Van og Güney PERDER-medlemmer. Etter møtet, hvor situasjonen for detaljhandel med mat, økonomisk utvikling og temaer som vil øke effektiviteten til virksomheter ble diskutert, besøkte delegasjonen Gaziantep-produksjonsanlegget i Şölen, som eksporterer til 120 land fra Tyrkia.

For å styrke samholdet og solidariteten mellom lokale kjeder og for å evaluere utviklingen i sektoren, fortsetter møtene som holdes i en annen by hver måned under ledelse av det tyrkiske detaljistforbundet med full fart. Etter İzmir og Ankara holdt TPF-delegasjonen sitt tredje ansikt-til-ansikt-møte i Gaziantep, arrangert av Şölen. Møtet holdt i Gaziantep, som er den første byen som representerer Tyrkia i Creative Cities Network (UCCN) blant UNESCOs 116 byer innen gastronomi, deltok på møtet som ble holdt i Gaziantep, TPF styreleder Ömer Duzgun, TPF styremedlemmer , regionale presidenter, Silk Road, Çukurova. , Van og Southeast PERDER-medlemmer deltok. Under det to dager lange arrangementet ble utviklingen innen matvarehandel og økonomi diskutert. I organisasjonen, som også inkluderte agendaer for å øke produktiviteten til virksomheter, ble det planlagt aktiviteter som skulle realiseres av lokale kjeder i den kommende perioden.

TPFs styreleder Ömer Duzgun sa at koronaviruspandemien, som har satt dype spor i alle sektorer og økonomien på global skala, vil begynne å avslutte raskt i andre kvartal av 2022, "Vi følger refleksjonene. av disse sporene i alle sektorer i prosessen vi er inne i. Vi vil overvinne alle negativiteter ved å opptre som ett hjerte, med våre tidligere erfaringer og styrken vi vil hente fra alle våre interessenter. For en bærekraftig utvikling av landet vårt trenger det lokal kapital, ny sysselsetting, nye investeringer og lokale merkevarer som oss. Som lokale kjeder er vi klare til å ta del i alle slags prosjekter som vil forbedre vår sektor og landets økonomi, og gjøre vår del.»

SPESIALBESØK PÅ ŞÖLEN PRODUKSJONSANLEGG

I arrangementet ble også industri 4.0-utstyrte fabrikken til Şölen, den viktige representanten for Gaziantep i matsektoren, kalt "Tyrkias sjokoladefabrikk", besøkt; «Å jage drømmer, insistere på beslutningene som er tatt, å være innovativ ved å være annerledes i sektoren gir suksess. Ved å eksportere sjokolade og sjokoladeprodukter til mer enn 120 land rundt om i verden med sin produksjonsteknologi og kapasitet, er Şölen en av de viktigste suksesshistoriene i vår sektor. Det er et bevis på at de som ikke gir opp drømmene sine i enhet og integritet, vil overvinne all slags negativitet. Landet vårt trenger lokale merkevarer som Şölen, nye suksesshistorier og de som tilfører landet sitt verdi med alle sine interessenter.»

Elif Çoban, administrerende direktør i Şölen, sa at Şölen er et veldig ungt selskap, men også forpliktet til sine verdier, bestemt, bestemt og modig, "Vi kommer fra dette landet. kazanVi bruker alltid det vi vet til å investere i disse landene ved å gjøre nye investeringer fokusert på teknologi, mattrygghet og innovasjon. Gaziantep-anlegget vårt, som vi kaller "Tyrkias sjokoladefabrikk", er bidraget fra Şölen til den tyrkiske økonomien og sektoren. kazanDet er en eksemplarisk investering. I vårt anlegg, som har alle kravene til Industry 4.0, produserer vi med robotteknologi, smart lager administrert av kunstig intelligens og avansert automatisering. Fra nå av vil vi fortsette vår innsats for å tilby produkter av høyeste kvalitet til forbrukere og bidra til den tyrkiske økonomien. Mens vi gjør dette, vil våre verdier som kommer fra røttene våre fortsette å være vår guide.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar