Yapı Merkezi signerer en jernbanekontrakt på 1,9 milliarder dollar i Tanzania

Yapı Merkezi signerer en jernbanekontrakt på 1,9 milliarder dollar i Tanzania
Yapı Merkezi signerer en jernbanekontrakt på 1,9 milliarder dollar i Tanzania
Abonner  


Yapi Merkezi, som har realisert enorme prosjekter rundt om i verden, vil være den raskeste toglinjen i Øst-Afrika, og etter den første og andre fasen av Tanzania Darussalam-Mwanza Railway, gjennomfører den også 3. fase arbeidene til jernbanelinjen som strekker seg fra Makutupora til Tabora, legger til en ny til suksessene sine. har lagt til flere.

I tillegg til alle infrastrukturarbeidene i det nøkkelferdige enkeltsporede jernbaneprosjektet i Tanzania, har Yapı Merkezi påtatt seg byggingen av totalt 7 stasjoner mellom byene Makutupora og Tabora, byggingen av den 358 km lange enkeltsporede jernbanen, signalisering , telekom og elektrifisering. Kostnaden for prosjektet, som er planlagt levert om 46 måneder, er 1.9 milliarder dollar. I løpet av de kommende dagene vil den fjerde fasen av prosjektet bli signert, og denne siste fasen vil bli overlatt til tyrkiske ingeniører.

Yapı Merkezi la til en ny til sine prestasjoner i Tanzania. Signeringsseremonien for Makutupora-Tabora Standard Line Electric Railway (LOT 3) Design and Construction Project, holdt ved Tanzanias presidentkontor 28. desember 2021, ble deltatt av Tanzanias president Samia Suluhu Hassan, TRC General Manager Masanja Kadogosa, ambassadør av Tanzania Dar es Salaam Dr. Mehmet Güllüoğlu, og Erdem Arıoğlu, nestleder i styret i Yapı Merkezi İnşaat, med en flott seremoni.

Prosjektet, som er den tredje fasen av den 1.211 km lange jernbanen som vil forbinde Dar es Salaam og Mwanza når den er fullført, er også av sentral betydning for Tabora – Kigoma jernbanelinjen til Burundi-grensen, som også er inkludert i investeringsprogrammet til Tanzania Railways (TRC). . LOT 3-prosjektet, med en lengde på ca. 358 km som en enkelt linje, skal bygges på nøkkelferdig basis. I tillegg til alt infrastrukturarbeid er byggingen av totalt 3 stasjoner mellom byene Makutupora og Tabora, byggingen av en 7 km enkeltsporet jernbane, signal-, telekom- og elektrifiseringsarbeid også innenfor rammen av prosjektet. Kostnaden for prosjektet, som er planlagt levert om 358 måneder, er 46 milliarder dollar.

Erdem Arıoğlu sa under signeringsseremonien til prosjektet: "Vi er glade for å legge til et nytt til de mange vellykkede prosjektene vi har realisert i Afrika så langt. Vårt firma påtok seg byggingen av de to første delene av Dar es Salaam-Mwanza Railway, den raskeste toglinjen i Øst-Afrika, som vi utvikler i Tanzania, med en lengde på 705 km, som strekker seg fra Dar es Salaam til Makutupora. Tanzania Railways-tjenestemenn var veldig fornøyde med nøyaktigheten og arbeidskvaliteten til Yapı Merkezi, at de betrodde oss en annen del av denne svært viktige jernbanelinjen i Republikken Tanzania.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar