Container House gir en ny farge til livet ditt

containerhus
containerhus
Abonner  


Selv om antallet personer som ønsker å eie et hus øker dag for dag, må dessverre de fleste gi opp denne drømmen eller sette seg i gjeld på grunn av inflasjon og økninger i boligpriser. Når lånene ikke kan betales, blir det å eie et hus til tortur. Selv om det ikke er veldig vanlig i Tyrkia, i utlandet beholderen Hus er en av de mest foretrukne metodene for å håndtere dette økonomiske problemet. Containerhus, som blir populære i Tyrkia i dag, tilbyr mer økonomiske alternativer til kjøperne sammenlignet med vanlige hus. Dessuten passer den for enhver smak og pengepung. Du finner detaljene i resten av nyhetene våre.

Containerhus er din lommevenn

trender beholderen ev De er lukkede rom produsert som et alternativ til betonghus. Disse strukturene, som kan brukes som hus og tjene mange andre formål, har blitt populære fordi de er både økonomiske og praktiske. Med minimalisme, som har blitt en livsstil i dag, brukes containerhus både til langtidsovernatting og til korttidsferier på landsbygda. Monteringsprosessene av containerne, hvis produksjon er ferdig på svært kort tid, tar like lang tid. På grunn av dens bærbarhet er den veldig enkel å transportere og installere. Disse konstruksjonene, som kan ferdigstilles i løpet av dager etter bestilling, er konstruksjoner som ferdigstilles ganske raskt sammenlignet med betonghus. De trosser år når kvalitetsmaterialer brukes. De er motstandsdyktige mot naturkatastrofer.

Karmod Containerhustyper

Karmod containerhus brukes til ulike formål. Bortsett fra alternativet for langsiktig overnatting, er det også veldig foretrukket for periodiske opphold. En liten hytte blant skogene om høsten, hvor du kan fyre opp og kose deg med dine kjære, eller et sommerhus med hage og veranda foran deg, hvor du kan dyrke jorden om våren, hvor du er i kontakt med naturen.

containerhus

Containerboliger, som kan gå så langt som fantasien kan gå, kan brukes som kontorer i tillegg til å bli brukt som hus. Takket være montering og ferdigstillelse på kort tid, kan du umiddelbart sørge for det nødvendige kontormiljøet. Det er også foretrukket til toalett, vaskerom etc. i byggeområder. Det produseres containere med størrelser opp til 12 meter og det produseres også luksusboliger. Derfor er det mulig å bruke det som et felles oppholdsrom som du vil etablere med dine kjære. For store familier er to- eller treetasjes containerhus like bra som betonghus.

Det er også flere containere på minimum 30 kvadratmeter tilgjengelig. Disse minimale strukturene, kalt "Tiny Houses", inneholder alle rom der du kan fortsette livet ditt, fra badet til kjøkkenet, fra sengen til lenestolen. Slike hus kan inneholde alt du trenger takket være deres smarte design. Tiny house-bevegelsen, som startet etter den globale økonomiske krisen som startet i 2008, dukket faktisk opp med det formål å bo i Europa for borgere som ikke kunne kjøpe hus på grunn av den økonomiske krisen. Dermed var det mulig å overleve i hus som kostet mindre og til rimeligere priser. I dag sier minimalismen, som har utviklet seg som en antikapitalistisk bevegelse, at det er best å gjøre forbruket på minimumsnivå. Det var derfor små hus begynte å bli produsert igjen i samsvar med denne trenden og begynte å tiltrekke seg oppmerksomhet i Tyrkia.

Innvendig utsikt over containerhuset

Gjeldende priser for Karmod containerhus

Karmod container og prefabrikkerte konstruksjoner er produsert med høy kvalitet og teknologi. Prisene varierer i henhold til størrelse og dimensjoner, fra 30.000 XNUMX TL. Sammenlignet med vanlige boligpriser tilbyr containere svært økonomiske alternativer. Containere som kan møte kortsiktige krav til innendørs plass på byggeplasser er også sterkt foretrukket av byggefirmaer. Siden det er en bevegelig konstruksjon, gir den store fordeler i slike konstruksjoner og områder. Veggene og takene til Karmod containere, som er produsert med høyteknologi, er laget med sandwichpaneler. Sandwichpaneler gir besparelser på dette området takket være termisk isolasjon.

Dermed gjør det det lettere for deg å bevilge mindre budsjett til oppvarming av huset. Når du velger et containerhus, bør du undersøke grundig om det brukes sandwichpaneler. Siden noen gamle modeller eller brukte containere ikke har dette systemet, vil prisene som virker økonomiske for kjøperen i utgangspunktet medføre flere utgifter senere. I tillegg tilbyr husene produsert med et sveisløst system mot mulighet for korrosjon mer holdbare strukturer. For mer oppdaterte priser og detaljert informasjon, kan du nå Karmod prefabrikkerte bygningsteknologier fra Karmods nettside eller kontaktnumre.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar