Eşrefpaşa sykehus KarşıyakaÅpnet en serviceenhet i

Eşrefpaşa sykehus KarşıyakaÅpnet en serviceenhet i
Eşrefpaşa sykehus KarşıyakaÅpnet en serviceenhet i
Abonner  


İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa sykehus er for innbyggere som har problemer med å nå sentralbygningen i Konaks Yenişehir-distrikt. KarşıyakaHan åpnet Teacher Melahat Özçelik Service Unit i . Folk i Izmir, som mottar helsetjenester av spesialistleger i sine avdelinger, uttrykker at de er fornøyd med søknaden.

İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital, som opererer som Tyrkias første kommunale sykehus, KarşıyakaDen har båret helsetjenesten den yter med sin tjenesteenhet i , til andre siden av byen. Den historiske institusjonen i Izmir, som har prisen for servicekvalitet, gir dermed enkel tilgang til innbyggerne som har problemer med å nå Yenişehir-distriktet i Konak, hvor hovedkontoret ligger. Pasienter behandles av leger som er eksperter på sitt felt. Izmir Metropolitan Municipality Esrefpasa sykehus Karşıyaka Pasienter som henvender seg til Teacher Melahat Özçelik Service Unit, henvises også til Eşrefpaşa Hospital om nødvendig. Pasienter blir tatt av kjøretøy og brakt til sykehuset, og deretter returnert til hjemmene sine.

Forespørselen fra vår republikk lærer

Esrefpasa sykehus Karşıyakaİzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa sykehus overlege Op. Dr. Kadir Devrim Demirel sa: "Melahat Özçelik er en republikk-lærer. Han donerer sine 3 leiligheter til Izmir Metropolitan Municipality for service. Dette er imidlertid en betingelse ved donasjoner. Han sier: «Dette er en tjenesteenhet der spesialleger jobber og tar blodprøver». Etter en stund gjorde vi vårt beste for å bringe tjenestene våre til live slik læreren Melahat ønsket," sa han.

Service i 5 filialer

Overlege Demirel sa også: «Vi fortsetter å tjene med en ny forståelse. Vi har indremedisiner, allmennkirurgi, tannleger, øre-nese-hals og brystspesialister her, i tråd med folkets ønsker. Kostholdseksperten vår begynner snart å jobbe. Blod og prøver tatt her blir fraktet til vårt sykehus med kjøretøyene til kommunen vår flere ganger daglig. Våre pasienter hvis film er forespurt, blir fraktet til sykehuset etterpå. KarşıyakaDen bringes tilbake til . I denne perioden har vi mottatt svært positive kommentarer fra våre innbyggere. I takt med at de kommer tilbake til oss, vil vi av og til tildele leger fra andre avdelinger til vår enhet. Vår enhet yter service mellom 09 og 00 på hverdager. Nødtilfeller blir levert til Eşrefpaşa sykehus eller sykehusene til helsedepartementet via 16, sa han.

Vi gjør enkle avtaler

Innbyggere som søkte senteret på grunn av helseproblemer uttrykte tilfredshet med tjenesten. Gülçin Çelik, som kom til enheten for behandling, sa: «Det er en god tjeneste for både håndverkerne og folket her. KarşıyakaDet er fint å ha et anneks i . Alle testene skjer. Hvis dette stedet er utilstrekkelig, blir de sendt til det store sykehuset til Eşrefpaşa sykehus. Den har service. Legene er veldig flinke, de er bekymret. Det var flott for oss å ha det i nærheten. Vi kan også enkelt gjøre en avtale, sa han.

Enkelt å komme til sykehuset

Serap Akçay sa at hun kom til enheten for tannbehandling, "Jeg kom til serviceenheten til Eşrefpaşa sykehus i Karşıkaya i dag på grunn av tannsykdommen min. Vi er glade for å ha en slik tjeneste her. Å gå til sentralbygningen var noen ganger et problem. KarşıyakaJeg var veldig glad for å kunne få behandling raskt når vi hadde et helseproblem i . Takk for tjenestene som er utført."

1 Kommentar

  1. Du gjorde en god jobb og beskrev det en million ganger. Du kan ikke si at adressen er denne gaten, dette nummeret. Du gjorde det vanskeligste.

Yorumlar