Fergeanløp fra IMO til BUDO

Fergeanløp fra IMO til BUDO
Fergeanløp fra IMO til BUDO
Abonner  


Chamber of Civil Engineers (IMO) Bursa Branch Board of Directors, Istanbul Deniz Buses A.Ş. Etter at (IDO) annonserte at de vil stanse fergeforbindelsene mellom Bursa og Istanbul, sa Bursa Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş: `Tjenesten bør umiddelbart settes på dagsordenen av Bursa Metropolitan Municipality og dets datterselskaper BURULAŞ og BUDO. Forholdsregler bør tas. . Samtidig kan denne situasjonen snus til en mulighet, og det vil være svært fordelaktig for både Bursa og Mudanya å bli utført fra en enkelt sentral brygge ved å kombinere BUDO og İDO brygger.

"TILTAK BØR TAKKES MOT TRANSPORTNETTET-OFRE SOM SKAL OPPLEVES I JANUAR"

Chamber of Civil Engineers (IMO) Bursa Branch Board of Directors, Istanbul Deniz Buses A.Ş. Etter at (IDO) annonserte at de ville stanse bilfergetrafikken mellom Bursa og Istanbul, sa Bursa Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş: "Tjenesten bør settes på dagsorden umiddelbart av Bursa Metropolitan Municipality og dets datterselskaper BURULAŞ og BUDO. Forholdsregler bør tas. Samtidig vil denne situasjonen være svært fordelaktig for både Bursa og Mudanya, kanskje ved å gjøre dette til en mulighet og gjennomføre det fra en enkelt sentral brygge ved å kombinere BUDO- og IDO-bryggene.»

Istanbul Sea Buses Inc. Evaluering av uttalelsen fra (IDO) om at den vil stoppe bilfergetjenestene mellom Bursa og Istanbul på punktet for intercity-transport av byen, er uttalelsen fra IMO Bursa Branch Board of Directors som følger:

"Som det er kjent, siden 2007, har fergebåten mellom Mudanya - Yenikapı og Bursa - Istanbul pågått uavbrutt. I følge nyhetene vi nylig mottok, har Istanbul Sea Buses Inc. Den har kunngjort at fra januar 2022 vil denne linjen stanse driften. Vi har mange ganger vært vitne til at disse ekspedisjonene, som gjøres gjensidig om morgenen og om kvelden, er nesten helt fulle. Takket være denne linjen, forbindelsen mellom Bursa og Istanbul; den kan installeres på europeisk side ved å spare tid med motorvei, bro og drivstoffkostnader. Samtidig vet vi at både BUDO og İDOs sjøbusstjenester blir kansellert svært ofte om vinteren på grunn av værmotstanden, mens Bilfergen ikke er særlig påvirket av denne værmotstanden. Helt ærlig lurer vi på hvorfor en så sikker linje med nesten 100 prosent kapasitet ble stoppet.

BUDO – IDO PIER KAN KOMBINERES

Hvis denne pausen vil vare lenge eller ikke gjøres i det hele tatt, vil denne tjenesten; Bursa Metropolitan Municipality og dets datterselskaper BURULAŞ og BUDO bør umiddelbart settes på dagsorden, og tiltak bør iverksettes på forhånd for å eliminere klagene som vil oppstå fra januar. Samtidig vil det være svært fordelaktig for både Bursa og Mudanya at denne situasjonen kanskje snus til en mulighet og BUDO og IDO bryggene kombineres og utføres fra en enkelt sentral brygge. Som kjent observerer vi ofte at det ikke er nok parkeringsplass rundt BUDO-bryggen og at kollektivtransportkjøretøyene som frakter passasjerer mellom BUDO og Bursa har alvorlige problemer i transportnettverket under lasting-lossing, stopp og manøvreringsbevegelser.

Derfor, fra begynnelsen av januar, må Bursa iverksette tiltak uten ytterligere skade fra mangelen på dette transportnettverket som det vil møte. For dette, først av alt, 'Er denne situasjonen en stopp? Eller har ekspedisjonene blitt fullstendig avskaffet?» Spørsmålene bør besvares, og relevante offentlige institusjoner eller organisasjoner bør snarest løse dette problemet.

Kanskje Bursa vil gjøre denne situasjonen til en mulighet og overføre denne markedsmakten, som er i hendene på IDO, til Bursa innenfor BUDO. kazanvi kan gå.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar