Hanri Benazusi donerte sin Atatürk-fotografisamling til folket i Izmir

Hanri Benazusi donerte sin Atatürk-fotografisamling til folket i Izmir
Hanri Benazusi donerte sin Atatürk-fotografisamling til folket i Izmir
Abonner  


Forfatteren og forretningsmannen Hanri Benazus donerte sin samling av tusenvis av fotografier av Gazi Mustafa Kemal Atatürk til Izmir Metropolitan Municipality. Denne verdifulle samlingen er donert til Izmir Metropolitan Municipality. kazanPresident Soyer sa at han er veldig glad for å motta prisen, og sa: «Det er den vakreste prisen jeg noen gang har mottatt i mitt liv. Vi vil bære tilliten du ga oss på hodet.»

Forfatter og forretningsmann Hanri Benazus, kjent for sine bøker om Mustafa Kemal Atatürk og hans samling av tusenvis av fotografier av Atatürk, donerte samlingen sin på 20 tusen fotografier av Atatürk til Izmir Metropolitan Municipality. En protokoll ble undertegnet ved presidentskapet til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer for overføring av fotografiene som skal brukes i utstillingene og arrangementene til Izmir Metropolitan Municipality til kommunen. I en tale under seremonien sa Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer: "Du har fått oss til å føle oss veldig stolte. Jeg er glad for at du er der, jeg er glad for at du har viet hele livet ditt til et slikt arbeid. Vi vil vurdere vår fars bilder på best mulig måte. Vi vil bære tilliten du ga oss på hodet. Den beste prisen jeg noen gang har mottatt i mitt liv. Jeg har ubeskrivelige følelser, sa han.

“Jeg skylder denne byen”

Hanri Benazus uttalte også at han ble født og oppvokst i Izmir og tilbrakte livet i denne byen, og la til: "Jeg skylder deg en takk. Du tar denne enorme belastningen fra meg. Jeg er 600 år gammel fra Izmir. Jeg vokste opp her, jeg skylder denne byen. Hvis jeg kan betale denne gjelden, takk og lov. Dette er ikke mitt, dette er Izmirs verdi. Nå skal jeg sove rolig, sa han.

Skal brukes i utstillinger og arrangementer

Innenfor protokollens rammer vil det sikres at samlingen blir evaluert, bevart, utstilt på beste måte og ført sammen med befolkningen i Izmir i museet som skal etableres. Derya Yelkenkaya, en forsker, forfatter og maler som er kunnskapsrik om klassifisering, rekkefølge og informasjon av fotografiene i samlingen, vil være ansvarlig for ledelsen av museet som skal etableres. Fotografiene i samlingen kan brukes i utstillinger og arrangementer som skal organiseres av Izmir Metropolitan Municipality.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar